Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Pivnica pri bývalej chate Dreváreň

Diskusná téma K článku: Pivnica pri bývalej chate Dreváreň

Pri potulkách za štôlňami v okolí Skalnatej, som po dlhšom čase zavítal k chate Dreváreň na zelenej značke z Kuchyne na Čermákovu lúku. Je to, myslím si, všeobecne medzi turistami známe miesto. Preto ma doma pri pohľade na TuristickaMapa.sk prekvapilo, že nie je o ňom zmienka pri možnostiach prenocovania.

PaliT

Podľa katastrálnej mapy patrí chata Štátnym lesom. Ale inak som sa o nej nedopátral k nijakým informáciám. Zaujímala by ma jej história, len na starých K+K mapách je na jej mieste uvádzaná drevorubačská chata, inak nič. Neviete niekto niečo?

Clarion

chatrajuca chata, znicene drobne stavby.... to je osud takmer 90% "nasich" stavieb v sprave statnych lesov. Nechat osudu a nestarat sa ale ked niekto prejavi zaujem o kupu, ci prenajom takejto stavby, ze ju da doporiadku na svoje naklady, to este len zacina krutenie, ako prislapnuty had. Miliarda dovodov,preco to nejde a do siroka,natrcene paprce. Este tak vykantrit drevo a nieco vytendrovat, ale nieco robit, ani za beoha. Sorry za OT, ale nedasa uz na to pozerat, ako "hospodaria" tieto statne molochy....

Oknitram

Momentalne (jul 2020) je tam mreza a zamok a dovnutra sa neda dostat, nachadza sa tam krmivo pre srnky.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum