Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma chata Havranovo

Diskusná téma chata Havranovo

Neviete niekto ci mozem ist autom Belianskou dolinou az k chate Havranovo? Chcem ist na Borisov a slapat 9km dolinou nemam naozaj zaujem. dakujem.

Janabilesova

Tomka,tato tabuľa tam pri našej poslednej návšteve nebola. V sobotu sme tam boli, obsluha bola taká, ako si písala, boli sme spokojní :-). Cesta bola pre bike celkom OK, chvíľami lepší, chvíľami horší asfalt, pre deti tak akurát aj s vodopádom. Prekvapilo ma, že pri odbočke ku vodopádu nás míňalo auto, ktoré išlo ešte kdesi vyššie nakladať drevo.

Tomka

Na vstupnej tabuli majú toto číslo 0905792671
Vstup je od východu, od začiatku žltej značky.

Janabilesova

Tomka, dakujem. Cislo z netu bolo nedostupne, pokusam sa dovolat dalej. Dakujem za informacie aj za tip na vodopad.

Tomka

Bufet je pre verejnosť otvorený v sobotu a nedeľu od
9:00 hod do 18:00 hod.
My sme tam boli v júni uprostred týždňa, asi vo štvrtok, bol tam personál a chystal chatu na nejakú akciu. Bez problémov nás obslúžili - čapované pivo, káva a výborná kapustnica.
Boli tam viacerí bicyklisti a tí nám hovorili, že tam chodia často a pokiaľ je tam personál, tak nikdy nemali problémy s občerstvením.
Na nete majú telefón, tak by bolo dobré ohlásiť sa.
Nezabudnite si pozrieť Vodopád v Došnej - je nádherný.

Janabilesova

Má niekto aktuálne informácie, ako je chata v prevádzke v septembri, či je cez víkendy otvorená? My sme tu boli naposledy pred 4 rokmi. Chceli by sme prebicyklovať s deťmi Beliansku dolinu.

Cmirko

Normálne je tam zákaz niekde tu je značka mapy.hiking.sk/?x=19.01189…
Odtiaľ ku chate je to asi 6,5km. Ak si ubytovaný tak môžeš ísť autom. Neviem ako túto zimu, ale pred rokom bola cesta upravená až ku chate

SatelitHomer

teraz si nespomeniem ktorá varianta je spravná. 3km buď od kostola alebo od križovatky dolín je značka zo zákazom (pri horárni)

Possum

Obnovujem otazku. Ako daleko sa da dostat autom v Belianskej Doline? A ako daleko sa da dostat teraz v zime?

Ja sice na rozdiel od zakladatela temy mam zaujem slapat 9km dolinou, ale nestihal by som sa potom dostatocne vyjasit hore na hrebeni

Japen

Na ich FB najdes asi najaktualnejsie info

Rast

ten vstup uz zakazali davno, len ubytovani mali vjazd povoleny. Na web strankach maju cennik na sezonu 2016, tak neviem, ako to je..

Motorkár

V doline je pri poslednej horárni značka zákazu vjazdu bez výnimiek. Okolo chaty na Havranove je plot s označením zákaz vstupu, takže s nikým náhodným evidentne nerátajú. Ale okolie chaty je vzorne vykosené a na streche chaty veje švajčiarska zástava.

Rast

Co sa tam stalo? ako vyzera Havranovo?

Pf 69

Po poslednej návšteve, tohto pustého a smutného objektu, mám
zmiešane pocity! Kam to naša spoločnost dotiahla !? Ked v horách podnikajú arogantný neludia!

Gubo

vystup bol v pohode, zem zamrznuta, snehu po Kosarisko minimum, takze sa islo dobre. Od Kosariska bola snehu viac, tipujem tak 30-40 cm /ako kde/, ale chodnik je preslapnuty a sneh zamrznuty, cize sa clovek neprepadaval. Od chaty na vrchol to uz bolo horsie, v podstate cely den na svah pecie, tak aj sneh bol mokrejsi a trebalo sa viac potrapit. Ale za ten vyhlad to teda stalo!!!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum