Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zasnežený výstup na Triglav

Diskusná téma K článku: Zasnežený výstup na Triglav

"Poďme niekam!" "Dobre." Takto jednoducho som sa ocitla v konverzácii, kde sa riešil výstup na zasnežený Triglav koncom októbra 2015. Začali mesačné prípravy pred plánovaným odchodom. Pravidelné sledovanie počasia, snehových správ, webkamery, načítavanie článkov, plánovanie výstupovej a zostupovej trasy. Až to konečne prišlo a my sme sa vydali do výšky 2864 m, aby sme otestovali seba a možno trochu aj naše kamarátstvo.

Peter61

No nechapem, najprv je jej zima na nohy, a potom tam pobieha v podprsenke- Keby si aspon ponozky a dajake boxerky nechala.
To bude asi tou euforiou.

Possum

Presne. Preco by sa mali tesit iba slovinski horolezci.

Inac perfektny clanok. S frajerkou sme boli minuly rok a hovori, ze toto boli presne jej pocity. Ibaze menej nahlas nadavala. Ale to pripisujem jej konzervativnej vychove.

Knor

Nadherne kvetnato napisane, skoda ze ja tak neviem. Pozrel som si aj obrazky, no ten najatraktivnejsi (na potesenie neznameho horolezca) chyba. Treba doplnit :-D .

Peter61

doplnujem 06:25 :
..... mohol ZLOMENÚ mačku ...

Peter61

drobne ranne zadrbnutie :
ak tie tatinkove macky su starsie ako ty, treba ich prisrubovat na stenu a zahodit srubovak.

Pred 3 tyzdnami som najprv obdivoval stare Petzl-ovky ( model som uz nespoznaval, iba vyrobcu ). Potom som na Glocknerleitli vytahoval 40 cm pasky na viazanie kablov, aby si chalan mohol macku priviazat na makku snb topanku. Ten kusok ocele , co drzi spojovaci mostik medzi prednym a zadnym dielom sa mu odlozil so snehu.
"Jo, ty jsou tatovy"

Peter61

nominacia na Aňasoft liter a abo Puľycerovu cenu.
Vomit or summit :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma