Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Pod Čiernou horou

Diskusná téma K fotke: Pod Čiernou horou

Panoráma masívu Čiernej hory z trasy červenej značky. Na fotke je pekne vidieť zvážnice po ktorých vedie značka, aj keď práve v oblasti rúbanísk je značenie veľmi zlé. Ale vďaka Turistickamapa.sk, kde je jej trasa presne zakreslená a otvorenému terénu som vôbec nemal s orientáciou v teréne problém.

Martin Kovacik

Ahoj Tono,robíš super fotky.Chcem sa opýtať či by si nebol taký dobrý a neposlal mi nejake fotky Velkej Fatry,najlepšie z okolia Ploskej.Chcem si dať urobiť velku fotografiu do bytu a ja čo fotím len mobilom nemam žiadnu vhodnu.Treba niečo s kvalitným foťákom odfotene.Zatial diky a pokračuj.Naozaj krasne fotky robíš

Tidoj

Moment, moment... To je vyťažené? To nie je po nejakej ekologickej havárii? Teda to sa pýtam vážne, lebo neviem - je to takto preto, že sa tomu nedalo zabrániť? Niečo sa stalo, buchol tu miestny Černobyl, požiar spálil celý les a už sa nedalo nič robiť? Alebo to je normálne vyťažené spôsobom holorub pokiaľ sa dá, pokiaľ to je naše...?

Daulagiri

Ďalšia lokalita kde som ešte stále nebol, veľmi podobné NAPANTU...

Tono

...asi by bolo dobre zmeniť cely názov pohoria na "Vyrúbané vrchy" aj ked stále sú tam miesta s krásnou prírodou a viaceré časti sa uz zelenajú hustou mladinou, alebo veľmi mladým lesom.

Lino

Názov Čierna hora by sa mal asi zmeniť...

Alexander

Ktorý oligarcha sa asi nabalil?
Vojenské lesy to navyše urobili predtým, ako vrátia "lesy" pôvodným majiteľom.

Sona

Uff, tak to je riadny masaker :(

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky