Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Bakonský les – tiesňavy potoka Gaja

Diskusná téma K článku: Bakonský les – tiesňavy potoka Gaja

Bakonský les (Bakony) sa nachádza asi polhodinu jazdy na juh autom z Komárna. Potok Gaja je jeden z najväčších tokov v oblasti. Sú na ňom dva mimoriadne turisticky zaujímavé úseky. Neďaleko od rokliny Ordög gát (Čertova hrádza), o ktorej som už písal (pri dedine Bakonynána) sa na potoku Gaja nachádza približne 2 km dlhá roklina potoka Gaja a v nej vodopády Rímske kúpele (Római fürdö vízesés).

Knor

To je tam, kde su tie nove feraty? Ak ano, tak sa do tych oblasti urcite vyberiem, najpravdepodobnejsie tuto jesen.

PaliT

Túto oblasť ani nemám tak strašne ďaleko, tieto články dávajú chrobáka do hlavy. V tých lesoch som bol zatiaľ iba raz, určite to niekedy na jeseň zmením. Vďaka za inšpiráciu.

Japen

Veľmi dobrý článok, omnoho viac ma oslovil, ako napríklad už x krát opísaná cesta na malokarpatskú Vápenú, či popis prechádzky s kočíkom :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma