Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Fenix HL60R – čelovka s akumulátorom (typ 18650)

Diskusná téma K článku: Fenix HL60R – čelovka s akumulátorom (typ 18650)

Čelovky s akumulátormi sú bežnou súčasťou ponuky hádam každého serióznejšieho výrobcu. Výhody sú zrejmé – najmä, ak plánujete spať na miestach s elektrinou, môžete si dopriať luxus veľmi výkonnej čelovky. Horšie je to však po niekoľkých rokoch, keď sa akumulátor opotrebuje a treba ho vymeniť a ten už nemusí byť v ponuke. Čelovka Fenix HL60R ma preto zaujala použitím štandardného Li-ion akumulátora typu 18650, s ktorým obavu mať nemusíte.

Palo_ciapok

použitá pri kratšej vychádzke lesom v snehu; svetlo je výdatné,neobťažuje oči pri kontraste s bielou, teplejší odtieň ledky je príjemný. Veľké, ozaj veľké plus je možnosť vysokého vyklopenia svetla v prípade potreby rýchleho pohľadu do blízka, napr pod nohy (pri najvyššom nastavenom výkone by inak došlo trochu k oslepeniu). Okrajová osvetlená zóna výborne pokryje pomerne široké okolie.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma