Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Štramberk a okolie s 3,5-ročným dieťaťom

Diskusná téma K článku: Štramberk a okolie s 3,5-ročným dieťaťom

Čaká nás posledný aprílový deň a hoci je ráno mrazivé, črtá sa krásna jarná sobota. Treba to využiť na nejaký výlet. Kubíkovi na počítači schválne pustím obľúbené video z moravského mestečka Štramberk, kde sme boli asi pred polrokom. Veľmi ho zaujala veža „Štramberská Trúba“ a hlavne drevená bábka, ktorá bola akože väzeň v hladomorni veže. Pri pohľade na jej zmenšeninu, ktorú sme si kúpili na pamiatku, sa vždy pýta, kedy tam znovu pôjdeme. Keď mu poviem, že ideme dnes, tak s nadšením beží za maminou a pýta si svoj ruksak, aby sa pobalil. Do polhodinky vyrážame.

Misha

Určite odporúčam navštíviť Ušatú kaviareň, kde sme si s manželkou vychutnali vynikajúcu "Ušatou kávu", ktorá bola super a pochutnali si na skvelom, domácom dezertíku.Pridávam odkaz: usatakava.cz/cz-fotogalerie-1…

Adushka

V Štramberku sme trávili tohtoročnú Veľkú noc. Pre mňa to bol návrat po mnohých rokoch a keďže sme boli s deťmi, tak sme pobehali aj miesta popísané v článku plus aj čosi navyše :) Pekný článok, aspoň nemusím písať ja ;)

Sona

Wow, ake pekne miesta. Zase som si raz rozsirila obzory. Vdaka za tip.

Zdenči

Pred dvomi týždňami som uši videl aj v Pezinku na Keramickkých trhoch...aj valašské frgály tam predávali

Bazin

krasny kraj a fotografie. Poznavacka ako usita pre deti, dobry tip. Na Stramberske usi si pamatam ako ich babicka odtial nosila.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum