Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Sliač – Sampor – Hrabová – Vlkanová

Diskusná téma K článku: Sliač – Sampor – Hrabová – Vlkanová

Po úmornom ničnerobení si treba trocha oddýchnuť a načerpať sily na pekné chvíle, ktoré prežívam počas turistických prechádzok. Kúpele sú na to priam ideálne, voda, procedúry a regenerácia po turistike. Aj keď len niekoľko dni v kúpeľoch, je potrebné to využiť a pozrieť sa niekde okolo. Nemusí to byť práve náročná turistika. Niekedy človeku stačí aj niečo len tak na poobedie. Preto sa rozhodujem veľmi rýchlo, aj keď musím povedať pravdu, že som sa s nejakými trasami pohrával už doma pred odchodom do kúpeľov. Ostatné bude nasledovať podľa možnosti, času a podmienok v priebehu štvordňového pobytu. Rozhodnutie padlo v priebehu dňa, keď sa podarilo prejsť procedúrami tak, aby som poobede nemusel nič z procedúr absolvovať a mal možnosť zaoberať sa záľube. Hneď po obede sa pôjdem prejsť a pozrieť si Zvolenskú kotlinu z juhu na sever.

AM

iba detail - na fotke je salaš Hrabina, nie salaš Hrabová. Hrabová je usadlosť nad obcou Hronsek.

Majoja

Aj ja som zvažoval až B.B., ale musel by som ísť trocha skôr a tak som to prešiel tak ako je trasa. Stalo to však za tu prechádzku, krásna príroda a tie nádherné výhľady na okolie, dokonca aj zo snehom na vrcholkoch hôr.

Knor

Paci sa mi ten "rebrik pre znackarov" a "strasidlo". Tiez som tu trasu siel ako pise kolega nizsie, no zo Zvolena do Bystrice. Ponuka celkom pekne vyhlady a je to fajn prechadzka.
P.S. Na kupelneho hosta si slapal ozaj rychlo :-) .

Baranček

Ja si túto turistickú prechádzku dávam dva krát do roka ale vychádzam z Banskej Bystrici smerom na Urpín,Kozlinec a potom po už popísanej ceste autorom,ale predlžim si ju až do Zvolena.Je to moja dlhoročná srdcovka a taký malý test na preverenie kondície.

Tomáš Teicher

no dobre, ale tie hory v skutočnosti až také veľké nevyzerajú:) V skutočnosti to zo Sliača vyzerá menšie :) napr. vysielač na Skalke. Ale ok, chápe sa to tak, že fotoaparát môže si to problížiť pre potreby peknej fotky...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum