Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zrub Lámaná skala

Diskusná téma K článku: Zrub Lámaná skala

Pri putovaní po desiatich kopcoch medzi Naháčom, Hradišťom pod Vrátnom, Dobrou Vodou a Jablonicou sa mi podarilo pri pohybe mimo značiek nájsť dve voľne prístupné chaty. Pravdepodobne sa tu turisti pohybujú len po značkách a hlavne po červenej. Inak si neviem vysvetliť, že oba objekty, ležiace priamo na lesných cestách, ešte nikto nepriblížil ostatným turistom. O Gočálovej búde som písal nedávno, tak teraz pár údajov o chate Lámaná skala. Teda pomenoval som si ju podľa miesta výskytu.

Peter Berežný

Ano, nasťahovali sa tam bezdomovci, Fero Pocisk a jeho stará. Táto istá dvojica zničila zrub na Gočálke. Zostal po nich bordel na Váhu v Siladiciach, a všade. Už si brúsia zuby na Mihalinovú, keď ju otvoria.
Kkonnkrétne tu po nich zostal plný zrub osraných treniek, košel, smradlavych bund, špinavych tričiek, pet flašiek, bordelu.
Domáci to zamkli...

Maclab

September 2022: Chata je zamrežovaná a zamknutá. Z boku chaty je pristavaná krytá terasa z lavicami, kde sa dá skryť pred dažďom.

PaliT

Podľa komentárov sa tam nasťahoval pár bezdomovcov a domáci už stratili nervy, tak to jednoducho zamkli.

Pravdepodobne boli ešte predtým na Gočálovej búde. Ak dá Hikemates piecku na pripravovanú útulňu na Mihalinovaj, tak sa začínam obávať...

FunTTomas

zdenči: vďaka za informáciu. Pridal som upozornenie do článku.

Útulňa na Mihalinovej už stojí, ktorú plánoval Hikemates?

PaliT

Začína sa potvrdzovať, že akékoľvek chaty, ktoré slúžia na víkendové pitky nejakej partie, nebudú ideálnym útočiskom pre turistov. Chcelo by to nejakú alternatívu v okolí, postaviť malú útulňu priamo na trase Cesty SNP. Bez úložných priestorov, bez vyhovujúceho sedenia pre čurbesy, len na úkryt a prespatie. Inak tieto konflikty nebudú mať konca.

Miroslav Svitek

Včera som sa dozvedel, že v chatke zmizol luster z parožia a 5kg plynová bomba. Poľovníci vraj na stole majú zoznam odcudzených vecí. Tak predpokladám, že toto si nik do ruksaku nedal a že to musel byť niekto s autom. Ak si myslia poľovníci, že za to môže zverejnenie na Hikingu, tak je mi to ľúto, ale zlodeji by si ich aj tak našli.Zlodeji spravili veľké svinstvo, lebo ublížili až dvom skupinám ľudí a som zvedavý u koho na chate sa to objavilo. Dúfam, že nie v Sokolských chatách!

Squatter

Ahojte, nahodou som objavil tuto chatku a je stale volne pristupna a na prespanie idealna. Odkazy vovnutri na nastenke naznacuju, ze je volne pristupna zamerne (instrukcie pre prichodzich)

Niekto34909

Tuto ciernu stavbu pojdem nahlasit na urady. Ak si ja nemozem len tak postavit chatku v lese, tak ani vy (pitliaci) si nemozte.

Dakujem

príspevok zmazaný pre nesúlad s pravidlami HIKING.SK - vulgarizmy

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum