Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: 0. ročník Nízkotatranskej rozbíjačky

Diskusná téma K článku: 0. ročník Nízkotatranskej rozbíjačky

Ako je pre našu partiu typické, veľmi radi vymýšľame túry, ktoré by predstavovali výzvu oproti bežným prechádzkam v prírode. Či už to sú zimné slnovratové nočné expedície, alebo extra dlhé pochody. Stále si nájdeme niečo, čím si raz za čas dáme poriadne do tela. Z tejto filozofie korení, dúfam, že do budúcna bude každoročná akcia, ktorej pointou je prekonať v prvý deň minimálne 2000 metrov stúpania.

Daulagiri

Túto oblasť mám napriek početným šrámom veľmi rád, asi aj preto že som ju zažil ešte o čosi lesnatejšiu než je dnes. Napr. les pod Kráľovým stolom bol krásny. Ohnište je moja srdcovka.
Pekné šialenstvo z môjho pohľadu :-) ale proti gustu žiaden dišputát. Ja na takéto výkony nie som. Inak pekné fotky akurát škoda že nie sú ostrejšie. Veľa zdaru do budúcna.

Martin63

Dobre som sa pobavil, hlavne nad ideologicko/motivacnym pozadim.
Ked dostanem chut na "rozbijacku" dam si Bukovu žel.st. - Zochova po červenej. Je to tesne nad 2000 prevýšenie a predsa len blizsie k domu, takze druhe den si uz mozem dopriat "oddych na lozku" a pitné kúry. :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov