Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ostrá a Tlstá netradične

Diskusná téma K článku: Ostrá a Tlstá netradične

Keď sme boli malí "šraci", chodievali sme do Blatnickej doliny. Tatko nás odviezol autom na malú lúčku s totemom. My, deti, sme sa hrali, ale čo robil otec, netuším. Buď pracoval, alebo sa motal po okolí. Raz sa však s nami vybral na dlhšiu prechádzku. Na Ostrú. Rozhodol som sa, že si výlet z detstva zopakujem.

MisoM

Pekny okruh si dal. Tu neznacenu trasu na zadnu ostru nepoznam :) Tiez som siel nedavno iny, neznaceno, znaceny okruh v tejto oblasti.

Possum

Jj, ta rozbita panelova cesta je pekny tankodrom. Dlho som nechapal ako je mozne, ze ju nikto neopravi, az toto leto som sa dozvedel, ze sa da v pohode obist.

Possum

Uz len nebyt lenivy a pozret sa do mapy, cez ktore dediny

Daulagiri

V tejto oblasti som bol len raz na Tlstej v roku 2007. Ostrá mi zatiaľ uniká, ale verím že to už dlho nepotrvá, vďaka za pripomenutie a inšpiráciu.

Rast

tych ciest je tam v tomto kraji plno...

Petr137

Pěkný "mimotrasový" výlet. Já šel Tlstou a Ostrou (klasicky po značených cestách) opačným směrem teprve před dvěma lety a byla to snad jedna z nejhezčích túr co jsem na Slovensku zažil. A že těch výletů už bylo docela dost. Hlavně Ostrá je opravdu fantastický unikát. Tankodrom už také objíždím. Jenže vy si můžete ještě gratulovat, jelikož my máme o dost delší tankodrom jménem D1 a ještě za něj platíme 1500Kč ročně :-)

Wbk

Jedna z mála slovenských ciest, ktorá má aj svoju vlastnú webovú stránku.
tankodrom.sk/
Výstižné!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma