Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Turistické topánky Hanwag Alta Bunion Lady GTX

Diskusná téma K článku: Turistické topánky Hanwag Alta Bunion Lady GTX

Prívlastkom "Bunion" Hanwag označuje modely obuvi prispôsobené ľudom, ktorí majú vybočený palec na nohe, tzv. hallux. Je to nepríjemná a bolestivá deformácia nohy, ktorá spôsobuje ťažkosti na túrach či pri lezení. Natierať si každý večer po túre a ráno pred túrou nohy Voltarenom, bolestivo našliapavať a ochkať ku koncu túry, to netúži nikto z nás. Keďže mám presne takéto skúsenosti, som zvedavá, aké prekvapenie mi topánky Hanwag Alta Bunion pripravia.

Lolisha

Boro: pozri email :)
Peter61: hej,ten heel lock system musim skusit.

Peter61

vyrobcovia asi davaju niekedy pridlhe snurky. Styl ZVS : "aj ked ...jovo, ale jednotne!"
Ked tak pozeram na fotky z aktualizacie 2/2017, asi by som snurky skratil odstrihnutim v strede a zviatzanim, ako na sptembrovom Lubovom linku 21/09/16 13:59

Boro

Ja nič konkrétne nechcem, len AHOJ Danka. A čo druhé bábo nebude ?

Phalike

Mozno by sa hodila aj fotka samotnych haluxovych chodidiel, aby si clovek vedel predstavit pre aky pripad asi su topanky vhodne, resp. odpovedajuce pocity opisovane v recenzii.

Peter61

Danka, s tym snurovanim okolo clenka imho nie je nalespi napad. Na pevne utiahnutie ( ak je potrebne) je skor vhodne lock lacing technique.

Co sa tyka pluzgierov, je to vacsi problem ako neurochirurgia. Ale myslim, ze naplast a/alebo dve ponozky to riesia. Spodna hladka, vrchna drsna.

Ad hallux valgus :

  • lekari z istych operacnych odborov radi chodia na spolocenske podujatia ( najma tanecne :plesy, svtby), aby si vyhliadli pacientky, co sa v pauzach vyzuvaju z lodiciek. Tazsie pripady su viditelne aj v lodickoch.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum