Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Čierna hora, Tri chotáre a Tri oltáre

Diskusná téma K článku: Čierna hora, Tri chotáre a Tri oltáre

Konečne sa dostávam do severozápadnej časti Slanských vrchov a môžem si postupne poprezerať lokality, ktoré vôbec nepoznám. O to viac ma láka spoznať nové miesta a postupne prejsť podrobnejšie rozsiahle pohorie (dĺžka okolo 60 km a šírka 20 km). Je to obrovské územie s množstvom vrchov, dolín, skalných útvarov a prírodných výtvorov, potokov...

Peter61

Tri chotáre : tridsaťročná značka a novší, nedatovaný teplomer.

Peter61

Na zltej znacke od ucilista na Čiernu horu prebieha tazba. Momnetalne sa da pohodlne obist po asfaltke od mostika
mapy.hiking.sk/?x=21.39407… ,
ale bude prebiehat aj vyssie, jedle su vyznacene az skoro na hrebeni v cc 750 mnm

Majoja

Už sa začínam vytešovať, len daj vedieť a ide sa.A čo sa týka skál neviem,túto časť Slanských vrchov mám najmenej prebadanú.

Knor

Marian, kdesi na tej cervenej (predpokladam ze medzi Hanusovskym sedlom a Ciernou horou, ale nie som si tym isty) som siel hrebenom so skalami, ktore sa obchadzali raz sprava raz zlava a casto boli ploske. Pri vacsej fantazii pripominali chrbat pravekeho jastera (stegosaurus?). Nevies kde to mohlo byt?

P.S. Na jar pojdeme na Oblik?

Ragnarokkr

Tú trasu mám rád, kto sa chce riadne zmasakrovať, nech ide z Hlinného na Ivanov vrch, skratkou na zelenú pod ním, Praporec, Šimonku, a ďalej po hrebeni opísanou trasou. V zime to je kvalitná rozbíjačka s napínavým úsekom pochodu po tme :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma