Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Hincovo pleso

Diskusná téma Hincovo pleso

Poradíte mi či sa dá z hincovho plesa prejsť aj inou trasou nie len tou istou?

Peter61

kua, uz teraz po Chamx a okolitom terene behaju v trenkach a botaskoch masy chrtov s BMI tak 17, na sebe tie cucave podprsenky , pripadne v ruxacikoch aj retiazky a motycky.
a odpocitavaju:
03
DAYS
02
HOURS
28
MINUTES
02
utmbmontblanc.com/en/
citim sa uplne menejcenny, nadbytocny tuk etc :-)

Knor

Vtedy sa to tak nebralo. Proste som bol na prechadzke a ked sa mi na Troch Studnickach podla casov zdalo, ze by sa to mohlo stihnut, tak som obehol este Krivan. Inak, dalsi den mi na ture lialo a v krosni (vtedy mali batohy hlinikovy ram) sa mi rozmocil obciansky preukaz. Odvtedy som mal vsetky uradne peciatky cez viacero stran.

Knor

Ked som bol este mladsi ako som teraz, siel som trasu Strbske pleso - Hincovo pleso - Koprovske sedlo - Koprovsky Stit - spat Koprovske sedlo - Hlinska dolina - Pod Temnymi Smrecinami - Temnosmrecianske pleso - Koprovska dolina - Tri studnicky - Krivan - Jamske pleso - Strbske pleso. To vsetko za den :-) . Pamatam si to preto, lebo turu s takym prevysenim som uz nikdy viac nesiel.

Lubo

Mozes ist do Koprovskeho sedla, z neho Hlinskou dolinou a potom Koprovou do Podbanskeho. Dost dlha tura, na konci asfalt a tazke moznosti dopravy spat na Strbske Pl. :-(

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum