Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Grécko – ostrov Karpathos – výstup na Kali Limni

Diskusná téma K článku: Grécko – ostrov Karpathos – výstup na Kali Limni

Kali Limni (1215 m) je najvyšší vrchol ostrova Karpathos, ležiaceho medzi Krétou a Rhodosom. Je to zároveň najvyššia hora súsostrovia Dodekanéz. Povrch ostrova je hornatý, väčšina ostrova, s výnimkou niektorých častí, je suchá. Turistické značenie sme tu našli, najviac odporúčaná je túra na najvyšší vrchol ostrova. Preto po dvoch horúcich dovolenkových dňoch sa potešíme ochladeniu a rozhodneme sa vyraziť pešo, nielen autom ako doteraz, objavovať miestne horské krásy.

Lolisha

knor: Nasla som jedine takuto info stranku, kde opisuju turistiku na viacerych miestach v Grecku a kedy je priaznive pocasie (ked tam nie je ten najvacsi hic, cize mimo letnej sezony samozrejme).

walkingholidayinfo.co.uk/walk…

Nenasla som ale nikde na nete nejake obmedzenia, co sa tyka znacenych a neznacenych tras...takze bud su dostupne len lokalne a v grectine alebo neexistuju. Ja si myslim, tu druhu moznost, v kazdom pripade na konkretnom mieste by som sa vzdy infomovala u miestnych.

Knor

Zvlastna krajina. Staby vysokohorska, pritom nadmorska vyska nie je velka. Neviete, ci tam je (myslim v Grecku) povolene chodit krizom-krazom po kopcoch mimo turistickeho chodnika?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma