Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Neznámym Poiplím z Veľkej Čalomije do Hontu

Vlado z NZ

Vcera som siel okolo, luky aj les pri ipelskom predmosti su zaplavene, vyzera to fantasticky.kostolik je tiez pekny.

Knor

Bol a mam aj zopar obrazkov, ale clanocek zatial neplanujem :-(. Ale chcem sa tam pozriet na jar, ked budu tie luky zaplavene. Mohol by to byt dobry kontrast.

Ade.e

Bol si? Mas nejake fotky? Ci bude clanok? :)

Knor

Ak ma niekto zaujem prejst sa krajinou pozdlz posledneho nezregulovaneho useku Ipla na slovensko-madarskej hranici, tak teraz je ten spravny cas. Po treskucich mrazoch sa da po kraji Tesmackej mokradi poprechadzat bez toho, ze by sa clovek zamocil. Podobne su na tom dalsie mociare. Len ten naucny chodnik je viac neznaceny ako znaceny. (Obcas hromada znaciek na kope a potom na 5 kilometroch ani n.)

Ade.e

O tom naucnom chodniku zo Siah do Predmostia som sa dozvedel az v Predmosti a to sme sli uz na hrad..
A az na ten usek, ked sa zrazu objavila ta zlta okova, to bolo ok.. Aj smerovniky mali. Ale aj moja chyba, ze som nepozrel madarsku turist. mapu..

Knor

Tento naucny chodnik vypada lakavo. Myslim, ze treba pockat az to v zime zamrzne a bude to v pohode. Uz som pozrel routeplanner, vraj za 2 hodiny sa tam z domu dostanem. Bude to pekna zimna prechadzka.

Knor

Obrazky su fajne, no ten opis - dobre chaoticka tura. Pritom Vam stacilo vytlacit si mapku z linku pod Vasim clanockom :-) .

Inak, v podobnom case (zaciatkom juna) som presiel cosi v Pilisi. To madarske znacenie je horor. Hladal som odbocku zo zvaznice. Clovek by cakal smerovnik, ci aspon sipku na strome, no nebolo tam nic. Bolo mi jasne ze som inkriminovane miesto presiel, tak som sa vratil a hladal, no opat som ho musel prejst. Az na treti pokus som nasiel sotva viditelny chodnik, ktory bol po par metroch znaceny. Jednoducho katastrofa. A to som bol v oblasti hojne navstevovanej turistami.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov