Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Chata pod Stromišom

Diskusná téma K článku: Chata pod Stromišom

Vo Volovských vrchoch nie je veľa možností prenocovať pod strechou, preto je každá možnosť vítaná, hlavne v daždivom počasí. Takýto skromný nocľah poskytne veranda lesného zrubu pod Stromišom. Keďže hrebeň Volovských vrchov je za posledné roky spustošený veternými kalamitami a následnou ťažbou dreva, ako náhradu poskytne pútnikovi v okolí chaty krásne výhľady (paradoxne spôsobené následnou rozsiahlou ťažbou kalamity).

Myshell

Povala už nie je prístupná, dvierka sú zatlčené, pridávam foto z jesene 2021 :( Veranda aj okolie vyzerali ako na fotkách v článku.

PeterZima

Jul 2016, pri prechode Cesty hrdinov SNP sme tu prespali 3, na povale. Uplna pohoda, parada. Ten spominany pramen pri chate je tiez ok, vydatny, lahko dostupny, lahko najditelny, neda sa nenajst. Vrelo odporucam. Snad sa sem este vratim :-)

Baranček

Krásne výhľady ako je tento by som vymenil za neporušené a tiché husté lesy a krásne lúčnaté poľany

Pencurák

baranček: veru je to smutný pohľad na holý hrebeň Volovských vrchov,ešte pred pár rokmi tu boli krásne lesy. Jediným pozitívom sú krásne výhľady na všetky strany.

Baranček

Veru je to jediné romantické miestečko na prenocovanie v tejto spustošenej oblasti.Išiel som po tejto trase v auguste a bolo mi smutno po celý deň s pohľadov na následky veternej a lykožrútovej kalamity

Peterjuraj

Pri prechode Cesty hrdinov SNP v roku 2012 sme spali na povale tejto chaty.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma