Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Modrý Kameň, Trúbiaci kameň a Opavská hora

Diskusná téma K článku: Modrý Kameň, Trúbiaci kameň a Opavská hora

Ide o pár zaujímavých miest na pomedzí Hontu a Novohradu, ktoré sa dajú navštíviť behom jedného výletu. Kraj v okolí Veľkého Krtíša nie je úplne najznámejší medzi turistami, no určite poteší každého milovníka prírody i histórie. Napriek tomu, že kopce nie sú žiadne velikány, z niektorých sú pekné výhľady. Páči sa mi tunajšia krajina, kde sa lúky striedajú s lesmi, s opustenými i obývanými samotami a malými dedinkami.

Jantaara

Rozhľadňa parádna, pôjdem pozrieť. Ostatné a ešte viac mám prejdeté. Keď som chcela zatrúbiť, najskôr mi do tváre vychrstla voda, čo som z otvoru vyfúkla. Tak po dažďoch pozor! :-)

FunTTomas

výhľad z rozhľadne je skutočne výborný. Bol som hore na konci roku 2015 za jasného mrazivého počasia, tak rozhľady boli ideálne. Milo ma prekvapilo, že odtiaľ vidieť veľkú časť Banskobystrického kraja plus Nitriansky kraj. Vynikajúco zvolené miesto na rozhľadňu. Odporúčam návštevu.

Krk

Súhlasím s predošlým príspevkom. Tento kraj si zaslúži "osvetu" v turistickej obci.

Klenovský Vpor na fotke sa ponáša skôr na Sitno.

Svatopluk Štěpánek

Toto je väčšinou turistov zabudnutý a zaznávaný kraj a je výborné, že o ňom niekto píše. Pekné fotky.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma