Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Cez Maníny a Bosmany

Diskusná téma K článku: Cez Maníny a Bosmany

V pondelok večer si kolegovia v klubovni prezerali obrázky. “Fíha, to kde je také skalné okno?” “Na Veľkom Maníne nad Partizánskou jaskyňou.” Nedávno k tejto jaskyni vyznačili odbočku a okno je vraj iba kúsok nad ňou. Bolo rozhodnuté. Najbližšiu sobotu idem do Súľovských vrchov. Pozrel som si turistickú mapu a informácie na Internete a výlet som trochu vyšperkoval.

MisoB

Akurát mi dnes kolega vravel, že tam bol pozrieť cez víkend s deckami na bajkoch a vraj videli chlapa brodiť aj s bicyklom... vody okolo kolien :)

SatelitHomer

tak som to nakoniec dal na dva krát a to neplánovane keď sa mi nedarilo dostať pre dvojičky. aj vďaka tomu že som sa nedostal do Vrchteplej tak som dal na moje prekvapenie túto parádičku.

MisoB

Kúsok povyše býval brod s hĺbou tak po kolená, aj bajk som tade prenášal. Ale pozor - bolo to ešte pred výstavbou D1, ktovie ako to tam do...bali!

SatelitHomer

škoda. tak predsa len nedám za jeden deň Sravná, Klapy, MManín. asi oslovím starostu nech mi do týždňa vybuduje lavicu alebo natiahne lano. bude sa ručkovať. a aká tam býva hĺbka? nerád by som namočil foťák

MisoB

Nepoteším - neexistuje :( Len prebrodiť, ale už dávnejšie som neskúšal.

SatelitHomer

mal by som otázočku na domácich. existuje ešte most cez váh z Podhradia do Považskej Teplej pri žel.stanici? po dokončení D1 ho zbúrali.

Knor

Hreben Havranej skaly je tiez pekny ciel. Vdaka za tip.
V klube sa zrejme zastavim buduci pondelok.

Radim25

pekný kút považia, ale chcelo to ako bonbónik ísť ešte východnejšie na havraniu skalu(holazne)...
možno aj namiesto niektorého manína, lebo časovo by to bolo asi moc absolvovať všetko naraz; až teraz som si všimol, túra bola robená fakt v 2005? to si ju ešte dobre pamätáš!

Adina

Peknú túričku si is dal. O výstupe na Malý Manín by som rada prehodila pár slov :-).

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma