Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Rozhľadňa na brehu zdrže Hrušov pri Čunove

Diskusná téma K článku: Rozhľadňa na brehu zdrže Hrušov pri Čunove

Kamarát, ktorý sa rád túla okolo Dunaja mimo asfaltových cyklistických ciest, ma upozornil, že neďaleko Čunova, na brehu Dunaja, budujú rozhľadňu – pozorovateľňu vtáctva. Chcel som byť v sobotu na 14-tu hodinu v Petržalke, a tak som sa nemohol vybrať do Malých Karpát s partiou. Ráno dokonca pršalo, nuž som si povedal, že sa idem na pozorovateľňu pozrieť.

Adina

Dík za typ na prechádzku s drobcami.

Miroslav Svitek

Vďaka za info. Hoci nie som cyklista a pri zmienke, že chodím aj takéto trasy pešo, si kamaráti klopú na čelo, dávam si do plánu na budúci rok. Kamarát mi bonzol, že aj v Malinove spravili pozorovateľňu vtáctva pri Malom Dunaji. Takže aj tam sa chystám na jar.

PaliT

Pravidelne sa na tej rozhľadni pri Bačianskom ramene zastavím, je tam naozaj pekne.
Dve fotky sú ešte zo zimy, jedna je výhľad na rameno v apríli.

Miroslav Svitek

Našťastie stojí naozaj skoro na brehu a pred ňou nič nerastie. Za seba a do boku už teraz nie je vidno. Ak je apriori určená na pozorovanie vtáctva na Dunaji, tak to bude vidno.

Boro

Starký, no neviem,neviem, ako je to s tým rozhladom. Ja by som jej ešte zo 6 metrov pridal. Už teraz je dosť "utopená" a za 5 rokov to bude na prd. Čo povieš ???

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma