Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Vyhliadka Rankovské skaly

Diskusná téma K článku: Vyhliadka Rankovské skaly

Vonku sa slušne vyčasilo, tak neváhame, sadáme do auta a vyrážame do prírody. Ako rodina s menšími turistami (prvý stupeň ZŠ) volíme niečo zdolateľnejšie, aby sme to deckám veľmi nesprotivili. Ostávajú nám len menšie kopce, tak si to aspoň kompenzujeme tým, že sa sústredíme na výhľadové.

MarcelKE

Rankovské skaly sme dali z Herlian na Prvý sviatok vianočný. Počasie sa menilo ako v Tatrách každú polhodinu hmla-slnečno. Snehu bolo sotva 15 cm tak sa to dalo v pohode prejsť. Odporúčam. A určite sa vrátim v lete.

Knor

Presne to neviem. Boli sme pod Rankovskymi skalami pri balvanoch a sli sme do Herlian, prsalo, pozeranim mapy sme sa prilis nezdrziavali. Ale Marian (Jasso) mal tusim zapnute GPS-ko, spytaj sa ho. Inac, presne take korene maju stromy v Jurskom Sure.

Knor

Ten vyhlad je paradny. Inac, keby ste sli od gejziru priamo na skaly, sli by ste okolo lesneho jazierka, v ktorom maju stromy mangrovove korene. (Z od rezervacie Brdo). Nahodou sme ho s Marianom objavili na jar.
Poznamka - akosi sa mi mezobrazuje "trasa na mape", len prazdna mapa.

Crazy monkey

Boli sme s partou teraz v nedeľu. Výhľady taktiež stáli zato :D ale ja mám rád aj hmlu lebo je čarovná a prikladám čo sme videli :D

DanielaM

jesen je uzasny maliar, zachytil to krasne, musel to byt nadherny den. Vdaka za sprostredkovanie miest, ktore nepoznam. :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum