Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Halda štôlne Skala

Diskusná téma K fotke: Halda štôlne Skala

Pár desiatok metrov od žltej turistickej značky medzi Lozornom a Jablonovým sa dajú vidieť výrazné pozostatky dávnej banskej činnosti, ťažby mangánových rúd. Okrem haldy sú tu prítomné aj povrchové jamy - pingy. Lokalitu strážila menšia danielia črieda. Zima dorazila aj do tejto časti pohoria.

Bazin

ahojki, az dnes pozeram galeriu a to Ty tuna! Vitaj. Aj som cely cas v DNV poveceroch pozeral ci nejakého známeho cyklistu neuvidim. Super. Tak prajem dobre svetlo a lahke pero ci vlastne klavesnicu. :-)

Vladimir50

Vlado, až teraz som si všimol túto diskusiu, takže ten môj príspevok k Tvojej fotke z jaskyne patrí vlastne sem... aj ja mám radosť, že si späť.

Vladvlad

Síce to vyznie len ako obyčajné slová z mojej strany, ale naozaj si cením tieto milé príspevky. S nikým z vás som sa osobne nestretol, ale to vôbec nevadí. Človeka poteší, že aj napriek dlhšej dobe a ešte v priestore internetu, si na neho niekto "neznámy" spomenie. Vďaka.
No dva a pol roka ubehlo od mojich posledných príspevkov, škoda. Nič sa už nedá vrátiť. Hádam niečím zaujímavým prispejem, inšpirujem iných a naopak aj ja tu niečo pochytím.
Všetkým, ktorí si to tu prečítajú, želám všetko dobré.

Martin Slamka

mám velkú radosť že si späť...tvoje fotky boli vždy jedinečné :)

Meky

Vladvlad opäť na scéne...Tak servus chlape :)

Vladvlad

Ďakujem za privítanie a milé slová. Veľa času už ubehlo odkedy som tu nebol...
Ale niektoré známe mená si ešte pamätám :)

Zdenči

Už som sa zľakol, že si sa stratil. Kde si sa túlal? :-)

Adina

len kukám na to meno, kto fotečku pridal ... konečne :-)

Pafi

Vítaj, tak z tejto foto mám neobyčajnú radosť, pretože Tvoje príspevky ako aj fotky veľmi chýbali.
Teším sa na ďalšie!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok