Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Sedlo Besník pod Kozovcom

Diskusná téma K článku: Sedlo Besník pod Kozovcom

Sedlo Besník tvorí dôležité pomedzie medzi stredným a východným Slovenskom, medzi Banskobystrickým a Košickým krajom, medzi regiónmi Spiša a Gemera (Horehronie), medzi pohoriami Nízke Tatry, Spišsko-gemerský kras (Slovenský raj) a Stolickými vrchmi, medzi povodiami Hrona a Hnilca (Hornád), medzi katastrami (chotármi) Telgártu a Dobšinej a medzi národným parkami Slovenský raj, Muránska planina a Nízke Tatry.

Jjano

To je dobrý nápad, podporujem ... :-)

Boro

Tomáš, už dlhší čas mi vŕta hlavou jedna myšlienka. Čo keby sme vyhlásili nejakú anketu o najpraktickejší turistický prístrešok a tým možno dali inšpiráciu ľuďom, ktorí prístrešky stavajú, aby ich urobili nielen "vyčačkanými", ale aj praktickými. Vždy ma to vytočí, keď k nejakému prístrešku prídem, strecha je tri metre nad hlavou, fúka tam zo všetkých strán a ak začne pršať, musíte sedieť na stole s nohami na lavičkách, pretože inak zmoknete jak myši.

MisoB

Mozno to Tomas s tymi "nudistami" nejako zamyslal... ale teda opravil som :)

Peter61
Viktor : -)
ked sa tam daju traja na jednej karimatke a v jednom spacaku, no problem, bude im teplo
"núdovo v prístrešku 1 - 3 ľudia s vlastnou karimatkou a spacím vakom"
Tomas :
idu Vianoce, tak by si pod jedlicku mohol dat menej preklepof.
Pencurák

Je to fakt krásne miesto,ale ja osobne by som tam nespal.Je to maximálne veterné miesto,počasie sa tam rýchlo mení,veď nie nadarmo sa to miesto volá Besník.Ale v najväčšej núdzi poslúži.

Phalike

Pristresok je fakt na vybornom mieste, pocas cesty hrdinov SNP sme si tam koncom leta chvilu polezali, co to zajedli a pokochali sa pohladom na Kralovu holu. Urcite sa tam oplati ist na chvilu spocinut kedykolvek ked budete prechadzat autom cez sedlo Besnik. Od zakruty tesne pod sedlom kde sa da odstavit je to kusok ale pohlad na krajinu sa rapidne zmeni.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma