Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Pokladní z Kauflandu

Diskusná téma K článku: Pokladní z Kauflandu

Obstarožná Karosa s noblesou a hrdosťou bojuje s kilometrami na nočnej diaľnici niekde v maďarských pampách. Mieri na juhovýchod. Transylvánsky expres plný dobrodružných klientov dobrodružnej cestovky. Štyridsať ľudí natiahnutých vo funkčných bielizniach podriemkava v rozpálenej plechovej krabici. S nimi štyria sprievodcovia, som jedným z nich. Noc je dusná a horúca. Ráno, na konci mučivej jazdy, vystúpime v doline riečky Riu Mare na mieste zvanom Gura Zlata. Po dvaja sprievodcovia si vezmeme po dvadsiatke klientov a vydáme sa na púť rumunskými pohoriami Retezat a Vilcan. Odkázaní len na seba, bez kontaktu s civilizáciou, len s tým, čo máme v batohoch.

Denis

Super príbeh. Už ju vidím ako má všetko mokré, aj letný spacák , vonku je 0 stupňov a ona si labuží. Možno bola Eskimáčka, alebo imigrantka z Islandu, ta pokladní.

Talbot

Je na niektorej fotke aj Lenka, pokladní z Kauflandu?

Starec

Vďaka tomuto článku som si kúpil spomínanú knižku. Jeden príbeh lepší ako druhý. Super.

FunTTomas

do článku boli doplnené autentické fotografie z opísaného prechodu pohoria.

Daulagiri

Paráda, tak to chodí že ľudia ktorí navonok vyzerajú krehko sú tí najodolnejší a prekvapia. A nepotrebujú na to ani kozmické materiály :-)

Jana T.

:) Dobré... zaujímavé...
Kto hľadá... nájde.

PaliT

No pekne. Život treba oceniť a užívať si ho. Až v texte som pochopil, že názov článku nie je "Príbeh pokladní z Kauflandu" a nebude o tom, ako napr. niekomu zo žartu dali do batohu pokladne...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum