Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Okruh z Magurky na Ďurkovú

Diskusná téma K článku: Okruh z Magurky na Ďurkovú

Druhý decembrový víkend sme sa stretli viacerí priaznivci turistiky a nášho webu, aby sme sa aj na živo porozprávali a strávili pár spoločných chvíľ. V sobotu sme sa rozpŕchli v menších či väčších skupinkách po okolí. Keďže možností tu nie je až toľko, nakoniec mnohé trasy boli variantmi uvedenej túry.

Svego

Len pre upresnenie, nemyslím túto pamätnú tabuľku v Sedle Zámostskej hole

Svego

FunTTomas, vďaka za info. Ten druhý pamätník mám na mysli v okolí Ďurkovej. Mám ho aj v navigácii, ale v tej eufórii som na to zabudol. Inak už Mestskej hory som pozeral na ten pekný chodníček, ktorý po vrstevnici podchádza Ďurkovú a mal by viesť ku spomínanému pamätníku. Len neviem, čo na to ochranári.

Daulagiri

Fajná prechádzka v peknom kraji. Počasie Vás predsa odmenilo.

Svego

Mišo spomína nejaký pamätník nad Magurkou, keby niekto vedel presnú polohu, že by sa to zaznačilo do mapy. Išiel som túto trasu v jeseni, ale až po návrate som si všimol na freemap, že v okolí Ďurkovej je zaznačený tiež nejaký pamätník. Nevie niekto niečo bližšie? A ešte jedna vec - zo Zámostskej hole ide zimná žltá značka, a je aj v teréne vyznačená. Možno by bolo dobré ju doplniť do našej mapy.

Knor

Chcem sa podakovat turistom z Detvy za obcerstvenie. Hned sa mi slapalo lahsie a sneznice som v rukach ani necitil :-).

PaliT

Mišo, tie stopy v ohybe od "poľovníkov" boli moje, rozliezli sme sa tam v ten deň ako mravce. Obdivoval som ten pralesovitý smrekový porast a zaujali ma tam nejaké múry, myslím že to boli banské stavby na zachytávanie vody. Aj toho lyžiara som stretol nad Magurkou, ale to ešte len išiel hore.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum