Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Hrebeňom Trenčianskej vrchoviny

Diskusná téma K článku: Hrebeňom Trenčianskej vrchoviny

Už nejaký čas som sa pri ceste vlakom z Trenčína na juh alebo cestou po D1 okolo Trenčína pozeral na kopce Strážovských vrchov v pozadí za mestom, oddeľujúce Považie od Bánovskej kotliny a sníval o ich prechode. Samostatne som bol už na niekoľkých z nich, no prejsť časť Trenčianskej vrchoviny s najvyšším vrchom Ostrý vrch som sa odhodlal až v septembri minulého roka. A bola to krásna turistika.

Antenkar

Ja som tam rovnako pred dvoma mesiacmi zbehol zo značeného chodníka. Mám to tu takmer pod nosom a bola to jedna z posledných mnou nepoznaných častí okolia.

Knor

Pekna prechadzka. Pod tym Ciernachovom som na luke volakedy davno v hmle trochu bludil.
Inak Strazovske vrchy su jednou z najkrajsich oblasti u nas. Su velmi pestre a neuveritelne strme. Maju mnozstvo kopcov, na ktore ziaden znaceny chodnik nejde, co sa mi paci.

PaliT

Fajná prvotina, text aj fotky. Netušil som, že aj tu žili Karpatskí Nemci, vyberali si fakt pekné miesta na svoje usadlosti.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma