Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: A šťastný nový rok...

Diskusná téma K článku: A šťastný nový rok...

Klišé, ktoré ste už určite veľakrát počuli a aj veľmi veľakrát sami použili a popriali druhému. No ja mám spomienky, ktoré potvrdzujú, že mať šťastie na Nový rok je skutočne fajn. Príbeh sa stal niekedy v roku 1975 práve na Nový rok.

Daulagiri

Tušil som že ženy s ním nakoniec dačo vyvedú, len som čakal čo :-) Veruže to bol šťastný Nový rok!

Possum

PaliT: Ta fotka je Male Karpaty kusok hore nad Babou, smerom na Skalnu, ci?

PaliT

Príbehy s varičmi by vydali na knihu, najmä môj Juwel niekoľko krát letel ako kométa s dlhým ohnivým chvostom spred dverí niektorej z chát (vždy sme vtedy sucho skonštatovali, že nijaká tatranská chata ešte nezhnila).
Pridávam sa k novoročným vinšom, nech je ten rok 2017 ako si ho predstavujete :)

Knor

Trochu smutne. Rozmyslam, ze aj ja som na vojne slohol iba jednu vec. Jednotnu plastenku. Kompletnu, aj s navlekmi na nohy. Vyuzival som ich najma na bicykli, ked lialo. A v tej plastenke som preckal nejeden poriadny lejak.

Boro

Takže Kristínka . Blahoželám dedo

Baranček

Príjemné čítanie na začiatok roka.Pod stromček som si venoval Tvoje dve knižky a bolo to krásne čítanie pri vianočnom stromčeku a k tomu ešte ďalší krásny darček narodila sa nám vnučka Kristínka.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma