Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Z Vrboviec do Vrboviec v zime

Diskusná téma K článku: Z Vrboviec do Vrboviec v zime

Zimné túry sú mimoriadne atraktívne. A je v podstate jedno, či je to v Tatrách, Fatrách, alebo len v „obyčajných“ Bielych Karpatoch. Práve keď som sa v tomto pohorí začiatkom jari túlal, zrodil sa mi v hlave plán zimnej túry po plochých a holých chrbtoch, z ktorých sú krásne a ďaleké výhľady do širokého okolia. V rámci trasy som plánoval navštíviť znovu vybudovanú útulňu pod Uchánkom a dve rozhľadne – Poľana a na Žalostinej.

Adina

Pri návštevách týchto miest som mala šťastie na parádne výhľady. Veľmi milo ma kraj prekvapil. Veľké lákadlo na túlačky.

Tono

Boro veru ano, povodnej utulne je skoda, nova... no nie je to "prave orechove". Pali, veru tak, tento kraj toho ma vela co ponuknut. Neviem ci Šulik tu natacal Zahradu. Vdake vsetkym za zastavenie.

PaliT

Nemá chybu toto...

Turisticky (zdanlivo) málo atraktívny kraj je niekedy tá najlepšia voľba. Fotky výstižné, trochu mi tento kraj pripomína Šulíkov film Záhrada, nebolo to nakrúcané niekde tu?

Boro

Toho Ucháka je škoda. Bola to fajn búda.

Sona

Pekne, Tono! Ja som z okolia zhliadla Kovalovske luky, hrad Branc a rozhladnu Hrajky, ale chystam sa zase na jar/v lete, aspon na Uchanok a rozhladnu na Zalostinej. Vdaka aj za dalsie tipy.

Zdenči

Na takmer identickú túru som sa strojil na jeseň, no nevydalo. Hádam sa podarí na jar.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma