Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Vyhliadky Omšenská Baba a Bartošovica

Knor

Skoda ze ste sem nenaklikali trasu. Na mapach tie opisovane znacky nevidim a celkom by ma zaujimalo, kadial vedu.
Bol som na Babe cosi vyse mesiaca po Vas (okruh z Dubnice/n Vahom) a z vyhladov nebolo nic, lebo husto snezilo. Az zo Slopskeho vrchu som videl aspon Dolnu Porubu.
Nie som si isty, ci ide o Bartosovicu, no jedna vyhliadka je kdesi tu: N48.91211° E18.24885°. Ostatne (asi 3) su Z od Baby.

Zabka

Z Omšenskej Baby som zostúpila a pokračovala ďalej cca 10 minút červenou značkou k vyhliadke, ktorá je značená modro bielou značkou.

Radim25

Bol som tam na jeseň, fakt krásna Baba, ale pokračoval som smerom na Kamenné vráta, kde boli po ceste ešte dve vyhliadky a to Starý háj (treba sa vrátiť na hlavný chodník) a Sokolovica. Tieto boli značené bielo-modrou, ale vyhliadku Bartošovica na bielo-modrej trase som nenašiel, nedalo by sa dať bližšie info??

FunTTomas

Omšenská Baba je parádna vyhliadka. Boli sme tam s Phalike a spol. počas prechodu SNP-čky. Akurát bolo výborné podvečerné svetlo a výborné počasie. Z červenej bola vyznačená aj vyhliadka Starý háj (618 m) - miestna modrá, ale tam sme nešli pozrieť.

Adina

Túrička s krásnymi výhľadmi. My sme tam boli v čase kvitnutia poniklecov. Dík za pripomenutie :-).

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Pavel Forgáč k článku: Medvedica Išiel som okolo 9.3.2024. Do búdy zrejme trochu zateká. Strecha by už potrebovala väčšiu opravu. Inak ok. Dnu čisto. Pri útulni pribudol nový veľký prístrešok s …

+ 33 ďalších príspevkov