Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Jablonica – Handliarovská skala – Naháč v zime

Diskusná téma K článku: Jablonica – Handliarovská skala – Naháč v zime

S Mivym sme na vandri neboli spolu vyše pol roka, a preto som sa veľmi potešil, keď si našiel voľno. Rozhodol som sa odskúšať si prespanie v Gočálovej búde, aby som vedel, či ju budem môcť využiť pri organizovaní Zimného výstupu na Handliarovskú skalu, ktorý bude 17. 2. 2018. Vzhľadom na množstvo snehu a to, že Mivy nemá snežnice, rozhodli sme sa pre vcelku nenáročnú, ale zaujímavú trasu z Jablonice.

Mivym

to viete panstvo, technika už dorazila aj k vandrákom...ale sledovali sme western nie žiadne telenovely :-)

Aylin

Len na okraj... na Katarínke bude tohto roku sprístupnená veža - čo nie je len tak málo. Na veži bolo najskôr potrebné zaistiť zvetrané murivo, všetko pomocou vápennej malty, žiaden cement ani iné novoty. Trámy sa ručne tesali a osádzali pomocou dreveného rumpálu obsluhovaného zo zeme a kladky, umiestnenej na vrchu veže. Takisto podlaha je dubová a ručne hobľovaná, čím sa výrazne zvyšuje jej životnosť. Práce prebiehajú hlavne v lete, z pochopiteľných dôvodov - ide o dobrovoľnícky projekt, nie brigádu. Dobrovoľník, ktorý v novembri pád z veže nielen prežil, ale momentálne i úspešne rehabilituje, práce ani projekt rozhodne nezastavil...

Knor

V poslednej dobe vidam vela takych diviacich "hraciek" na krmoviskach. Ta Handliarovska skala vypada dobre.

Miroslav Svitek

Boro,karty parťák hrať nechcel, na gitarách to nevieme ani jeden. Keby sa dalo vonku sedieť pri ohni, sedíme pri ňom. Ale sila to bola aj pre mňa samého. Občas môže človek vybočiť zo zabehaných koľají.Najprv sme počúvali country muziku, ale sedieť od 16 hod. na chajde a čakať až zalezieme do pelechu bolo pridlho. Keby sme boli viacerí, mal som aj kocky.V tablete mám Lokus mapy a že má Mivy na USB kľúči filmy sme zistili, až keď mi predvádzal nový outdoorový mobil.

Boro

Pekná trasa. O to viac, že ju nepoznám a to som si myslel, že to tam mám pekne prelozené. Všetko bolo fajn až na ten tablet. Pánabeka, večer sme si pozerali na tablete western. No ja skapem.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma