Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Vareškovým hrebeňom na Slavkovský štít

Diskusná téma K článku: Vareškovým hrebeňom na Slavkovský štít

Slavkovský štít je jedným z ľahko dostupných tatranských štítov, na ktorý vedie turistická značka. Často sa o ňom hovorí, že je to nekonečný a nudný kopec so zástupmi turistov. V lete 2015 som si to vyskúšal na vlastnej koži a musím povedať, že to nebolo až také strašné. Z vrcholu sme mali nádherné výhľady na všetky svetové strany. Mňa však najviac zaujal hrebeň vybiehajúci na západ, ktorý sa tiahol ponad Zbojnícku chatu. Nasledujúce leto som sa preto do Tatier vrátil a na Slavkovský štít som vystúpil neznačenou trasou po Vareškovom hrebeni.

Daulagiri

Pekné toto! Už dlho mám ambíciu vyjsť na Slavkáč klasicky po značke, keďže som na ňom ešte nebol, ale táto varianta vyzerá tiež príťažlivo. Nuž uvidíme, možno raz, každopádne vďaka za inšpiráciu.

Knor

Nadherne Vam vyslo pocasie. Siel som to o rok prv a konecne vidim, ako to tam v okoli vypada.

Peter61

hehe:
"je to nekonečný a nudný kopec so zástupmi turistov."
V zime sme sli z dolinky nad Var.Plesom na Slavkovsku kopu a Slavkovsky stit. V zostupe zabaranie ako svina a od 2000 m aj dazd. V januari.
Nuda ani turisti neboli.

Vladeno

Pali, zábery teda parádne. Veľmi vďačná túra. Apropo, pamätám, jak sa raz ja zasekal na tom Zadnom hrbe.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma