Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Osmička východným svahom Veľkej homole

Diskusná téma K článku: Osmička východným svahom Veľkej homole

Je krásny májový deň, obloha modrá, slnko sa na vás ksichtí neskutočným spôsobom a vy ste si vybrali dovolenku. Máte schôdzku s poisťovacím agentom, ktorý na poslednú chvíľu odriekne naplánované. Ste nazúrený ako Jano spoza pece, keď mu mater nepriloží do pece a musí to spraviť sám. Najradšej by ste si vzali do parády jeho nažehlené sáčko, ako keď si krava na paši vezme do parády bodliak spoza plota. Mohli ste byť niekde úplne inde, túlať sa po horách, ktoré na vás hľadia z diaľky. Lenže už nie je dostatok časového priestoru na to niekam do diaľok docestovať. Potrebujete sa vyventilovať a na to je ideálna nejaká dobrá túra, kde ste zašitý v lese, nikto sa na vás neškerí a nemudruje.

Vladimir Popluhar

Martin - tiež chodím aj na neznačené miesta, vetrám sa aj za záhradou :-) - to je vtip. proste toto je tip na túru po značkovaných chodníkoch. Dakujem

Knor

Cast Tvojej trasy som siel vlani, ked som obehaval posledne znacene chodniky v Malych Karpatoch. No ked som sa chcel iba vyvetrat, chodil som mimo znaciek. Elektrickou som sa odviesol na koniec Race a tam je (v okoli Vanorskej doliny a doliny Racieho potoka) v lese zaplava chodnickov a cesticiek, na ktorych byva velmi malo ludi. Aj hub tam byva pomerne dost. Na cernice sme chodievali nad Jur, kym sme nenazbierali take 2 detske kybliky, domov sa neslo. Maliny som zbieral v okoli Himligarky priamo do flias. Bolo to vsak pred 13+ rokmi, od tych cias sa to tam muselo poriadne zmenit.

Vladimir Popluhar

Ja som sa prejedol černíc aj pri Pezinskej Babe a vela sa ich dá najsť po celých Karpatoch :-). A dakujem, že ste sem nakukli.

Sona

Pekna tura. Pod Peprovcom smerom k Sturovej lavicke byva na jesen vela cernic.

Zdenči

Si musel byť poriadne nasr...dený na toho poisťováka, keď si sa takto "motal" hore dole :-)
Dôverne známe miesta prejdené na bicykli alebo peši...keď sa na jeseň zadarí, tak tie lesy sú plné bedlí

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma