Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Túlačka chotárom Starej Kremničky

Diskusná téma K článku: Túlačka chotárom Starej Kremničky

Postupne končiaca zima ma núti hľadať vhodné tipy na pešiu turistiku a pokiaľ možno, niekde v nižších polohách, kde po snehu niet už ani stopy. A ako to už býva zvykom, netreba ani príliš ďaleko cestovať, aby som objavil niečo, kde som ešte predtým nebol a zároveň sa mi to zapáčilo natoľko, aby som o tom napísal pár riadkov. Kupujem teda lístok na vlak do Žiaru nad Hronom a môžeme vyraziť...

Knor

Vdaka, zda sa to dost aj na 2 dni. Mozno tie chodniky bude treba pokombinovat s chodenim krizom cez les :-).

Vladimír Kobza

Chodníky, ktoré som na túre využil, sú bližšie popísané na nasledujúcom odkaze:
nchkamenica.wbl.sk/Turistika-…
Môžem ale povedať, že značenie bolo v čase mojej návštevy solídne a vcelku kvalitné. Na môj vkus možno trocha prehustená, a teda aj neprehľadná sieť, no v každom prípade sa tam v okolí dá pekne pomotať, chodníky sú pekné a aj mne ešte toho chýba dosť veľa. Nebol som ešte ani na Dolnej Klape.

Tak ako písal Tomáš, na papierových mapách ich uvádza Tatraplan. Uvidíme, či budú zaznačené aj v pripravovanej edícií značky VKU Harmanec.

Knor

Vypada to byt velmi zaujimava trasa. Teda, az na ten koniec:-). Skade mate informacie o tych chodnikoch miestneho znacenia? Da sa najst ich mapka?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Pavel Forgáč k článku: Medvedica Išiel som okolo 9.3.2024. Do búdy zrejme trochu zateká. Strecha by už potrebovala väčšiu opravu. Inak ok. Dnu čisto. Pri útulni pribudol nový veľký prístrešok s …

+ 33 ďalších príspevkov