Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Novinky na HIKING.SK

Diskusná téma Novinky na HIKING.SK

Na webe HIKING.SK neustale pracujeme a pridavame nove veci. Niektore viditelne, niektore menej viditelne. S kazdou novinkou rastie komplexnost a hoci sa snazime, aby sme vypustali iba dobre otestovany kod, niekedy sa chybicka vyskytne. V tejto diskusnej teme budeme hlasit, co noveho sme urobili a budeme radi, ked nam tu napisete, ak to vam nebude uplne fungovat. P.S. Niekedy treba urobit plny refresh prehliadaca (zvycajne staci stlacit SHIFT-F5) a veci sa napravia.

Lubo

Vdaka za podnet, pozrieme sa na to.

Miloss350

Ahojte. Neviem kam by som to napísal, tak to napíšem sem. Dala by sa opraviť tabuľka výsledkov pretekov v sekcii Ultra? Na mobile mi to ukazuje len zopár prvých stĺpcov, tabuľka sa nedá posunúť do prava. Nevidno žiadne časy. Mohli by ste sa na to pozrieť? Ďakujem

Lubo

Dnes budeme nasadzovat zasadnejsiu zmenu v prihlasovani. Ak by nieco nefungovalo spravne, dajte vediet tu alebo na admin@hiking.sk. Verime, ze to mame dobre otestovane a pojde to hladko, no stat sa moze cokolvek :-).

Lubo

:-) vypni to a uvidíš presne to, čo si si pýtal

Lubo

Tie 4 taby myslím dole, nie hore v menu

Lubo

Môžeš dať pls screenshot ako to vidíš ty na mobile titulku. Lebo ja tam mám 4 taby a jeden z nich je Fórum.

TomXX

Milá redakcia, chválim responzívny design, resp. mobilnú verziu. Ale v mobilnej verzii som nikde nenašiel "Vriace fórum", t.j. najnovšie príspevky bez ohľadu na sekciu. Bolo by možné to tam niekde zapracovať? Ďakujem.

Mec

Chlopi, po dlhsom case som opat navstivil tento web a to, ze na mna hned zfleku vyskocila reklama na Jasnu cez pol obrazovky je trosku dost. Na tych podcastoch treba tiez popracovat, niekedy som mal dojem, ze nejde o rozhovor, ale o vysluch ????

F

vcera sme pocuvali viacero podcastov od vas. ako uz bolo spomenute, pri soni vidiet nedostatky ako nalinokovany scenar, vobec nereaguje na odpovede pozvanych hosti, tym padom dramaturgia rozhovoru vcudu.. akoby to robila cele nasilu, len precitat otazky a hotovo.. tiez sme si chceli pustit poviedku kapor fatransky, no kvoli mizernej intonacii som to musem do minuty vypnut. mate super temu a hosti, je skoda ze taketo "technicke" veci to kazia.. nech sa dari.

Pavel Forgáč

Lubo - rev motorovej píly by bol ako intro pri niektorých témach ideálny :D.

Lubo

Vdaka za feedback. Budeme sa snazit zlepsovat. Kedze (zvacsa) mam na rovasi technicku cast, tak sa pristavim pri zvucke. Aka by podla teba vystihovala zaner?

Mchrocho

zdravim,velmi rad pocuvam vase podcasty, ale zrejme len pre to ze su prakticky jedine na slovnesku. Musim byt trosku kriticky pretoze:
1) p. Sona Makka sa za ten cas nenaucil moderovat relacie, nevie reagovat na odpovede, stale ide akoby len podla nalinkovaneho scenara, viem ze je amaterka, ale proste za ten cas sa takmer nikam neposunula a jej otazky/reakcie zneju ako z nejakeho automatu :(
2) zvucka je priserna, akasi chrcia parodia muziky, vobec nevystihuje zaner ani zamer podkastu. asi najhorsia zvucka aku poznam :(

Prosim berte to ako konstruktivnu kritiku pretoze vase podkasty maju zaujimave temy, len treba na tom este precovat. dakujem za vas cas a nech sa vam dari.

Lubo

PaliT, kludne mozes dat cenu 0 eur a mas to to iste.

PaliT

Dá sa pridať do bazáru kategória "Darujem"? Myslím, že viacerí máme rôzne veci, ktoré už nepoužívame, ale niekomu by ešte poslúžili...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Pavel Forgáč k článku: Medvedica Išiel som okolo 9.3.2024. Do búdy zrejme trochu zateká. Strecha by už potrebovala väčšiu opravu. Inak ok. Dnu čisto. Pri útulni pribudol nový veľký prístrešok s …

+ 33 ďalších príspevkov