Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Vyhliadky v okolí Vyšného Slavkova

Diskusná téma K článku: Vyhliadky v okolí Vyšného Slavkova

Na najvyšší vrchol Braniska - Smrekovicu som už išiel každou prístupovou trasou okrem jednej, vedúcej z Vyšného Slavkova. Práve túto trasu, na ktorej sú pekné vyhliadkové miesta, som konečne spoznal na skorú jar, hneď ako z hôr zmizol sneh. A hoci je trasa nenáročná, ponúka nádherné pohľady na okolitú krajinu.

FunTTomas

treba pochváliť turistov z Vyšného Slavkova, že pekne označili všetky vyhliadky a zaujímavosti v okolí. Veľmi pekný kraj na túlačky.

Nonormal

Poznám tu skalku, aj som ju v ktoromsi článku spomínal. A priznám sa, že som o tej skalke tiež nevedel až keď som šiel okolo tak naozaj stála za to.

Gagigo

Čisto subjektívne, pre mňa najkrajším miestom nad Vyšným Slavkovom je Veľká skala na modrej značke. Len škoda, že sa o nej veľmi nevie, ba ani v mapách nie je vyznačená, resp. v mapách je nakreslený symbol "skalný útvar" či "osamelá skala" ale chýba názov, k tomu je tam aj smerovník. A tiež až taká osamelá skala to nie je, ani len nejaký skalný útvar. Skôr je to monumentálny skalný kopec s viacerými menšími vežičkami. Vyšný Slavkov = 560 mnm, Veľká skala = 930 mnm.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum