Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Obručné – Kráľova studňa – Lenartov

Diskusná téma K článku: Obručné – Kráľova studňa – Lenartov

Ľubovnianska vrchovina je pohorie, v ktorom sa nachádza jedna jediná rozhľadňa, a taktiež len jedna útulňa s možnosťou núdzového prespatia. Keďže oba turistické objekty sa nachádzajú takmer vedľa seba, v lokalite Kráľova studňa, rozhodol som sa ich navštíviť. Nakoľko ide o pomerne nové stavby, doteraz som o nich takmer ani nevedel, aj keď ide o jedno z mojich domácich pohorí.

Dzakomoo

veru mas pravdu, je asi 300 metrov od zastavky, na ktorej som cakal.

Tessla

Krčma Kralova studňa je v Lenártově uprostřed vesnice na havní cestě nedaleko stanice autobusu.

Dzakomoo

Tak ponadával som si samozrejme, ale keď som pred Vianocami odchádzal z Trnavy nečakal som, že až toľko snehu tu nakydá. ciže ako napísal Knor, v konečnom dôsledku som si to užil a mám na čo spomínať.
ade.e - ísť z Leluchova je tiež dobrý nápad, ale určite nie v zime, podľa všetkého chodníky tu nebývajú dobre prešliapané. v Leluchove je tiež pekný drevený kostolík, odfotil som si ho z Ruskej Vole cestou späť, ale nepridal som tú fotku k článku.

Ade.e

Ja ako bezbrehy optimista, som si zaumienil, ze v tom snehu to dam a este vacsi okruh tymi drevenymi kostolikmi cez Wojkovu a Kralovu studnu. A to viem, ze casy v snehu su aj 2nasobne. Stale sa prichytim pri vlastnej blbosti.
Hned prvotne stupanie z Leluchowa ma priviedlo do reality a bol som rad, ze som vobec dal krizovy variant, zazracne najdenou odpluhovanou cestou cez horu, do Dubneho a potom spat do Leluchova..
Clanok pridam asi niekedy v horucom lete, aby sme sa mohli prijemne schladit..

Knor

Ja zasa z casu na cas vlacim sneznice v rukach, ked je snehu menej, ako som ocakaval :-). Ale myslim, ze tura bola perfektna prave vdaka pocasiu a chybajucim snezniciam.

Boro

Snežnice sú jednoducho svine. Neprídu a neprídu. (Koľko krát si si po ceste vynadal ? )

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma