Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Pešiu turistiku v Vysokých a Nízkych Tat

Diskusná téma Pešiu turistiku v Vysokých a Nízkych Tat

Budem sa snažiť, aby tento post otázku slovenského preložený pomocou tlmočníka Google. Ak budem mať odpoveď v slovenskom jazyku, budem prekladať interpretom Google. Samozrejme, že odpovede v angličtine sú vítané.

Mám plán pešiu turistiku vo Vysokých Tatrách tento rok v lete. Myslím, že veľa turistických trás vo Vysokých Tatrách. Páči sa mi hlavne chodníky, ktoré prechádzame pekné oblasti alpských kvetín. Zostanem vo Vysokých Tatrách po dobu dvoch týždňov a pokúsi sa vziať niekoľko turistických trás. Mohli by ste navrhnúť niekoľko ciest pre alpských kvetín, ukázaním počiatočný a koncový miesto chodníky? Som cudzinec a nemajú vedomosti o Vysokých Tatier. Takže mám jednoducho plán pobytu hotel v Vysoké Tatry (názov mesta?). Avšak, tam by mohlo byť lepšie miesta (mesta) ako Vysoké Tatry pre takú turistiku. Mohli by ste navrhnúť miestach (mesto), kde by som mal zostať pre pešiu turistiku, vzhľadom k nemám auto? Potom budem hľadať hotela za odporúčanú mesta.

Okrem toho mám plán prijať hikings v Nízkych Tatrách po dobu niekoľkých dní. Existujú nejaké pekné poľa alpských kvetov v Nízkych Tatrách? Ak áno, povedz mi najlepšie mesto pre pobyt pre pešiu turistiku.

Tiež mi najlepší čas alpských kvetov pre Vysokých a Nízkych Tatier.

PaliT

Would you please post the original English text? Google translator gives sometimes very weird results.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma