Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Chorvátsko - kaňon Velika Paklenica a Mala Moćila

Diskusná téma K článku: Chorvátsko - kaňon Velika Paklenica a Mala Moćila

Termín letnej dovolenky sa nezadržateľne blížil a už sme sa nevedeli dočkať ako opäť strávime pekné chvíle na našom obľúbenom mieste v Chorvtásku - Starigrad-Paklenica. Je to až neuveriteľné, ako mi toto miesto prirástlo k srdcu. Prenesie ma vždy do mojich detských rokov, keď som chodievala k mojej starkej na dedinu, a práve toto miesto mi to pripomína. Ako hovorievam „ideme k babke Pakleničke“.

FunTTomas

taktiež mám pozitívnu skúsenosť z osady Parići. Ochotná a milá obsluha so správnou dávkou humoru oslovuje prichádzajúcich a pachtiacich sa dovolenkárov frázou: "Unavili ste sa?". Do bufetu k Parićovcom sa ide do dobrého stupáka od turistickej chaty, tak väčšina výletníkov bez kondičky tam odpade od únavy a dajú si niečo k posedeniu.

Valec

Nádhera. Vrelo odporúčam. Predvlani sme s kamošom absolvovali okruh Mala Paklenica - Ivine vodice - Vaganski vrch - Planiniarski dom - Velika Paklenica. Kto sa o to zaujíma, viac info a fotiek nájde v tomto blogu:
velecky.blog.sme.sk/…/minove-…

Knor

Wow, plcha som v prirode este nevidel, nieto ze by som si ho odfotil. Aspon na nieco su ti Rangeri dobri :-) .

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov