Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Okolo Pukanca

Diskusná téma K článku: Okolo Pukanca

Po obehaní okolia Tekovskej Breznice som sa presunul kúsok na východ a obehal som okolie Pukanca. Lákali ma náučné chodníky, ale aj hrebienky na južných výbežkoch Štiavnických vrchov. Najväčšou atrakciou mal byť Spečený val nad Pečenicami, ale tamojší náučný chodník ma sklamal. V oblasti je však zaujímavostí viac.

Knor

Ano, uz viacero veci som nasiel cez Geocaching. Lenze obycajne ich najdem aj bez GPS-ka. Az ked prvy pokus zlyha, zacnem zistovat a casto najdem spravne suradnice prave na Geocachingu.

Erina

Na takéto túlačky v odľahlých končinách je dobrý geocaching - zväčša sú kešky na všetkých zaujímavých i menej známych miestach. Aj na tejto trase by si ich našiel niekoľko a nemusel si blúdiť. Doviedli by ťa k Rudnian. vodopádu, aj k pamätníku pod Agrašom, aj k valu,...

Baranček

Známe sú mi miesta len s prvého dňa.Pukanec,Krížny buk,Uhliská,Vysoká.Z Vysokej som ja pokračoval po červenej turistickej značke smerom na Richňavské jazero,práve ho napúšťali.Pridávam aj pohľad na dedinku Vysokú.

Svatopluk Štěpánek

Pekné fotky a dobrý námet na ďalšie výlety po Štiavnických vrchoch.
Srna v prieseku - málokedy sa podarí odfotiť takto pekne a zblízka nejaké zviera.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov