Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Hlboká dolina a Parichvost nepriechodné

Jahodisko

Dnes som absolvovala túru z Jaloveckej doliny cez dolinu Parichvost a Hlbokú dolinu na Salatín. Tabuľa síce hneď pri vstupe do Jaloveckej doliny informovala o uzavretí turistického chodníka z technických príčin "od rázcestia pod Lyscom v smere na Parichvost a Hlbokú dolinu", išla som ale presvedčiť, čo je vo veci. Naozaj je to "len" o troch prelomených mostíkoch, po ktorých som našťastie v tomto počasí nemala problém prejsť.

Peter61

" Dolina Parichvost je stále nepriechodná (polámané mostíky ponad potok). "
hzs.sk/

Mirco8765

Ahojte, už sa tu dlho žiadna pozitívna správa neobjavila. Dolina Parichvost je vraj stále neprístupná, ale nevie niekto, či už je to opravené aspoň do tej Hlbokej doliny po zelenej smer Salatín? Peter síce radí sandále, ale nuž radšej by som po mostíku -:)

Peter61

po lejakoch predminuleho vikendu by to mozno najlepsie bolo v sandalach.

Cmirko

Išiel som 30.8. zo Salatína - Hlboká dolina - Parichvost - Pod Lyscom - Jalovecká dolina - Vápenica. Priechodnosť bez problémov, niekoľko mostíkov je poškodených no pri nízkej hladine vody v pohode aj v teniskách.

Padre šlinga

Čaute, neviete náhodou ako je to s priechodnosťou hore Jaloveckou dolinou cez Parichvost na Baníkov? Dík za info :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov