Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Lesný NCH Tajch, Vážená skala a Mohylky

Diskusná téma K článku: Lesný NCH Tajch, Vážená skala a Mohylky

V nedeľu ma na celej čiare sklamalo počasie, aj keď som bol pripravený na návštevu miest, ktoré sú ešte v kolónke nenavštívené. Tak hneď v utorok, keďže sa ukazuje pekný a slnečný deň, chcem zaplniť zas zopár z týchto miest. V severnej časti Slanských vrchov aj napriek dnešnej turistike ich ešte zopár ostane. Je to trocha ďalej, ale časom ich určite do svojich vychádzok prírodou v mojich milovaných vrchoch zaradím.

Knor

Akosi na tych lesnickych naucnych chodnikoch chyba panel s nazvom: "Les a peniaze", ktory by popisal, ako z lesa co najrychlejsie vytrieskat nejake eura. Pritom podla sucasneho stavu je to pre stat momentalne najdolezitejsia funkcia lesa :-? .

Alexander

Nuž, pekné miesta sú ozaj v tých Slanských. Výborná inšpirácia, nebol som ešte v týchto miestach. A ten kameňolom už dlhšie pozerám počas cesty autom, že čo je to vlastne za kameňolom (aj práve dnes napríklad). Tak vďaka článku už nemusím pátrať :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma