Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Osmička Pálavou

PaliT

Fotky sú krásne, komunikujú atmosféru a patria k tomu lepšiemu, čo som v takýchto článkoch videl.

Keby hiking.sk zorganizoval nejaký míting, kde by sme sa zaoberali fotením, tak by sa možno našlo pár detailov, ktoré by som pri konečnej úprave riešil inak, ale to by muselo byť vo forme akejsi tvorivej diskusie medzi fotografmi, ktorá človeka s aparátom vždy posunie niekam ďalej. Zažil som totiž skvelé stretnutie, kde sme si s kamarátmi vybrali nejakú fotku a každý ju potom pred očami ostatných upravoval podľa svojho gusta, pričom odhalil svoje uvažovanie a pod.

Každopádne v tomto článku je zopár obrázkov, ktoré by si kľudne niekto mohol dať aj ako pozadie obrazovky, fakt dobre urobené fotky.

Sona

Podla mna su fotky pekne. Co potom poviete na moj chystany clanok zo Sulovskych skal, kde som mala cely den pod mrakom? :) Pri dlhodobo planovanych akciach veru vyjde rozne pocasie na turu a nie vzdy je obloha dokonala.

Japen

Vladimir Popluhar, Milanvalky, ale ved ja netvrdim, ze fotky su zle, len mi nepripadaju zase az take paradne (vid. napr. ta obloha). Len som sa k nim vyjadril. V inych clankoch su aj omnoho horsie fotky, ale aj omnoho lepsie. Tak fakt neviem co tu riesite. :)

Milanvalky

vďaka za typ, a fotky sú fajn, ukážu čo treba tak sa nedaj odradiť kritikou pseudoprofíkmi

Vladimir Popluhar

Vdaka Japen - s tými fotkami je to proste uhol pohladu a ja Ti ho neberiem. Keby si chcel určite si najdeš množstvo chýb na fotkách aj od onakvejších autorov. Je pre mňa cťou, že si ich nachádzaš na takom amatérovi ako som ja. :-) Je to v poho.

Vladimir Popluhar

Velmi pekne dakujem za komentáre k článku - velmi potešilo. Palava je na jar najkrajšia, preto som tam išiel. Vedel som, že tam bude viac ludí, ale to bolo len pár miest, kde sa ich viac nachádzalo. Inak to bolo uplne v pohode. Na druhú stranu aj som rád, že tam bolo vela ludí, ked som videl tie rodiny s deťmi, ktoré z toho mali celoživotný zážitok. Tak z tejto stránky je to super a hlavne že neboli - tie deti - zastrčené v detských kútikoch v Shopingparkoch. To je pre mna také pozitívum, že beriem aj viac ludí ked je v prírode.

Japen

Áno, Pálava býva cez víkendy stále plná ako na pražskom Václaváku. A teraz, v letnej sezóne, býva plná ľudí aj mimo víkendov. Čo býva dosť nepríjemné. Mne sa fotky zas až také parádne nezdajú. Najmä nie tie, kde je obloha umelo stmavená a ide do fialového nádychu. Ostatné nenadchnú ani neurazia :)

Mkosik

Som pozrel fotky a hneď mi bolo jasné, kto je autor. Pekné.

Boro

Víkend je tam procesia. Všedné dni sú ok. I keď...

Zdenči

Vlado, toto mi nerob. Musím si ísť zobrať do chladničky obed (zeleninový šalát).
Pálavu mám rád a ten bufet dobre poznám. Parádne fotky si porobil

XYZ

Presne ako sa píše v úvodníku článku, práve v tomto období (máj až september), ale hlavne cez prázdniny býva cez víkendy Pálava priam preplnená ľudmi. Vôbec v tomto čase by som neodporúčal návštevu tohoto minipohoria. Skôr v zime, alebo cez týždeň na jeseň. Samozrejme, pokiaľ vám davy ľudí nevadia, tak je to v poriadku :)

Nielen pri tomto článku, ale aj tak všeobecne, pri čítaní, počúvaní o turistike, mám dojem, že bez poriadnej "žranice" na záver, niet ani dobrej túry. Akoby sa chodilo práve kvôli jedlu a nie kvôli horám. To isté akoby platilo aj o výstroji, výbave a pod.

Pekný deň.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov