Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Častovská 50-ka 2017

Diskusná téma K článku: Častovská 50-ka 2017

Častovskú 50-ku som si aj s ďalšími podujatiami zahrnula do kalendára 2017 s tým, že snáď už budem v lepšej forme než doteraz pri malých deťoch. Mojim predstavám o tréningu ale dali zbohom niekoľkomesačné škôlkárske sople a trampoty s kolenom. S blížiacim sa letom sa však všetko pomaly zlepšuje, a tak sa ráno 8. 5. predsa len optimisticky registrujem na štarte pochodu v Častej.

Pist4

No ale 50tka ma menej km, mne to hodilo 46km a to som neskracoval. Vsetko podla TZ. Po 10hodinach na stadione, a ani sa mi nezdalo ze tam bolo tento rok tolko ludi oproti minulemu roku. Ale fajn prevetranie. Len keby ti ludia neboli niekedy ako telce(bú-mú), zvlast na tz plavecky hrad.

Sona

Zacala som kazdy den cvicit, ked dorast zaspi, sice je tazke sa este vecer hecnut, ale potom v terene urcite ocenim :)

Bazin

gratulujem. Popri detoch je veru tazke trenovat :-)

Sona

Dakujem, na ten Jelenec a Geldek sa dufam tiez tento rok dostanem.

PaliT

Keby som mal opísať každú spomienku, ktorú vyvolal tento článok, pridal by som ešte jeden :)

Pekné!

Vladimir Popluhar

Dnes som išiel zo Zabitého lesnými chodníčkami na Jelenec. Križoval som aj tú zelenú. Ale dnes ma MK velmi prekvapili s úžasnými výhladmi pri neznačkovanej ceste hore na Geldek-Jelenec. To len na margo toho, že si spomínala tú zvernicu. Článok parádny - iný som ani nečakal :-)

TomXX

Chcel som ísť (lebo tréning na TT100), povedal som to polovičke, že by som chcel ísť na 50ku, tak povedala že nech idem a donesiem punčové koláče (50ka ako oslava) :) Dobre vedela o čo ide, ale pobavilo. Zostal som teda doma s kinderkami.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma