Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Riaditeľ NPMF: Malá Fatra nie je nafukovacia

Peter61 , 6 reakcií

RC :

"Riadením Správy Národného parku Malá Fatra je poverený lesník Peter Cáder priamo zo správy tohto parku. Cáder netuší, prečo ho ministerstvo oslovilo.

„Nie som ten typický nominant, ktorý bol vybraný a následne bude potvrdený. Kontaktovalo ma ministerstvo v piatok poobede, či by som bol ochotný robiť povereného riaditeľa dovtedy, kým prebehne výberové konanie.“ Do konkurzu sa neplánuje prihlásiť."
dennikn.sk/…/?cst=60cdda2de91…
james.sk/articles.asp?portal_…

Rc

Akoze nevie, ved raz uz vraj riaditelom spravy narodneho parku bol. Naozaj to povedal, alebo nejaky kvazinovinar zasa pospajal desat myslienok z piatich vyjadreni osmich ludi?

Sona

Clanok som pisala ja a P. Cader to povedal tak, ako som napisala. Comu nerozumies?

Rc

Nuz ja som ho nikde zatial nevidel, zeby to povedal. Ale to je v podstate asi aj tak jedno. Co bolo bolo, terazky je riaditel :-)

Sona

Povedal to mne na diktafon a ja som to nasledne napisala do clanku.

Rc

A pre lezcov nepovedal ziadne nove optimisticke info? Nejake nove osmicky nebudu? :-)

Rc , 2

Ten novy riaditel NP Malej Fatry Petec Cader, to je ten clen komisie aplinizmu v JAMESE? Zeby sa v Malej Fatre rozmrakalo na lepsie casy pre lezcov? :-)

Rc

Peter ved je to pomaly legenda medzi zilinskymi povazskymi ci malofatranskymi lezcami. Mladym ukazoval oneho casu ako sa lezu 8+ Mozno uz nie je aktualne v komisii ale pamatam si, ze kedysi tam bol a bol za spristupnenie fatry pre lezcov. Robil aj na statnej ochrane, ale ako radovy clen to asi pre lezcov neprebojoval. Spytaj sa Kosta :-)

Peter61

PChH:
čítal si tento článok = rozhovor s riaditeľom NP MF ?

Pavol "Chodec" Horvath

PaliT: presne to som chcel napisat: bivakovat sa neda, ale tazit sa smie? Teraz neviem co z toho rusi zver viac???

PaliT

Pointa príspevku je v tomto texte: "v lesoch počas dňa neraz prebieha rušná hospodárska činnosť"...

Dúfam, že táto koalícia už pôjde čoskoro do preč a nová to upraví tak, že zastaví tú "rušnú hospodársku činnosť" a liberalizuje pohyb a bivakovanie človeka. A slová direktora NP tu ani nejdem citovať, on tiež chápe, že závažnosťou sa tieto dva vplyvy nedajú porovnávať.

TomXX

Najväčší problém našej prírody...

Jjano

Chlapci, ste off topic a off region.

Vrana

Tufnu odporucam od Maleho Sturca je to nekonecna nuda :-)

Possum

TomasBB: To je uzasny tip. Tuto cast skoro vobec nepoznam, prave som pozeral mapu a vyzera to tam uzasne.

TomasBB

súhlasím s Bolek777, až na to sedlo Malý Šturec. Ja by som začínal skôr z Harmanca z Túfnej doliny. Z Malého Šturca po červerenj som raz išiel s bicyklom, a prišlo mi to dosť monotónne aj pre cyklistu, Túfna je vrj zaujímava skalnatá s jaskyňami.
Tomas Teicher

Zabka

Soni pekný článok:) a pozdravujem Michala:)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma