Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Silvestrovsko–novoročný pochod Stupava – Modra

Samkoh

Ad zostup zo skalnatej: cez deň sa to prakticky nedá minúť, ale vzhľadom na strmost a prasnost je to problém ubrzdit aj v lete. V tomto smere nechápem tých, ktorí tadiaľ chodia na bicykli- za to by sa na úsekoch typu skalnata-smer čermák, somar smer tri kamenné kopce... atď. malo pokutovať. Ale to by bolo na samostatnú tému.

PaliT

Zaujímavý opis oblasti, ktorú poznám ako svoju dlaň, z pera turistu z opačného konca republiky. Z textu mi napokon vyplynulo, že trasa v mape nie je záznamom, ale je len približne naklikaná (chýba zachádzka k búde), teda reálna vzdialenosť bude prekračovať 60km. (!)
Stráviť silvestrovskú noc takto, mi pripadá omnoho zmysluplnejšie, ako to “povinné” oslavovanie, ktoré často skončí objímaním hajzlovej misy nad ránom.
Inak dodám, že sa to oplatí prejsť aj cez deň, kadečo sa tam oplatí vidieť. ;)

Martin knor

Teda, na takuto streku by som si v zime a v noci veru netrufol. Mali ste stastie, ze tam nebol sneh, inac by ste to nijakovsky nestihli. Boli aj take zimy, ze som sa v doline medzi Bratislavou a Jurom prepadaval po pas do snehu.

Zopar zimnych noci som uz prepochodoval, ale zvacsa vtedy chodim kulturnou krajinou. Cez dediny, po cestach, ci popri zeleznici. Cez hory som siel v noci iba raz a skoncilo sa to fiaskom (OK, nemali sme baterky, ale caro nocneho putovania vynikne prave vtedy, ked clovek baterku pouziva minimalne).

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov