Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Auto kemping

Diskusná téma Auto kemping

Nazdar Hikeri

V lete planujeme s polovickou ist zo zapadu na východ autom na stanovací výlet.Odparkujeme auto a pojdeme na turistiku.Idealne by bolo keby necestujeme kazdy deň ale nejako obdeň. Mám dve také otazky: 1,či máte nejaké fajn miesta kde by nebol problém aj auto nechať na deň,dva bez dozoru. 2,priatelka by potrebovala nejaku teplu sprchu občas (hej ja viem,no čo narobím).Rozmýšlal som nad nejakým solídnym autokempom kde by som si mohol kludne rozbaliť stan.

Viete mi s týmto poradtiť? Vďaka

Matúš

Peter61

lesytanap.sk/sk/
08.06.2020 18:13

tlačová správa

Upozornenie pre návštevníkov Pienin
Štátne lesy TANAP-u plánujú spustiť prevádzku ATC Červený Kláštor. Autokemping momentálne pripravujú na otvorenie. Presný termín zatiaľ nie je stanovený, ale chceli by sme ho sprevádzkovať čo najskôr, ideálne ešte pred nadchádzajúcou letnou sezónou.

Martin81

Minulý rok sme boli V kempe Slnečné skaly v Rajeckých tepliciach, bolo tam výborne. Zatiaľ môj TOP KEMP je v Pieninách v obci Haligovce - Goralský dvor. Je tam aj bazén, rešt., pekne pokosená tráva, nové soc. zar. a v neposlednom rade veľa turistických atrakcií aj na Poľskej strane.

Mirino

Autokemping v Račkovej doline...nad Pribylinou, keby sme akože nevedeli :) Alebo vo Vavrišove.

PaliT

Keď idem na Liptov, kde je obrovský výber túr a zaujímavostí, základňou je pre mňa Mara kemping v Trnovci, vačšinou si rezervujem chatku, ale aj stan je OK.
maracamping.sk$ret

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum