Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Parťák na Kriváň

Peter61

... a "rozchodit" na dlsich stupaniach. Ak nie su poruke, tak aspon do tych mensich vymakat naplno.

Pravidelne sa stretavam s tym, ze ludia, ktori davaju taketo vlnite profily napr. 1300 m, maju problem 1000m hore/100m dole. Vid Lubov profil 8:41. Cyklisti zasa mavaju problen v zostupe.

Medo1

Na Kriváň v tvojom veku to dáš kedykoľvek z Troch studničiek. Len je potrebné si vybrať dobré počasie a pohodlnú obuv. Už som tam stretol Poliaka v čiernych topánkach, nohaviciach a bielej košielke, asi si myslel, že ide do kostola :-) Problém budeš mať až večer a na druhý deň :-D
Takže ako ti radia-rozchodiť, rozchodiť, rozchodiť sa predtým :-)

Gustoh

Majka,ak chces mozes sa ku mne pridat v sobotu a otestovat sa.Planujem turu z Turie na Mincol v Malej Fatre.Asi 20 km,prevysenie do 1000m.Odchadzam skoro rano z Trnavy.Na jeden den.Vecer naspat.

Lubo

Majka, pokial mas dobru kondicku (=aktivne zijes) a na turu si vyberies slnecny den bez hrozby burok a vyrazis zavcasu, nepotrebujes na turu nic zasadne odlisne od toho, co si bezne beries na celodenne (bezbufetove) tury v Malych Karpatoch. Mozno by si mohla skusit v Malych Karpatoch najprv absolvovat turu s podobnym prevysenim a casom. Tuto su parametre tury na Krivan v turistickej mape: 1375m / 20km / 8h
mapy.hiking.sk/?katalog=59

Napriklad Solosnica - Vapenna - Solosnicka dolina - Velky Petrklin - Panske uhliska - Vysoka - Kuchyna ma parametre 1583 m / 25 km / 8:50.

Ak toto v Malych Karpatoch absolvujes v pohode, si kondicne bezproblemovou adeptkou na turu na Krivan.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum