Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Trojdňovka Hronská Dúbrava – Ilija – Banská Belá

FunTTomas

katarína: to, že ste našli pramene suché, nesúvisí s tým, že sú nespoľahlivé aj po zvyšok roka. Akurát ste vystihli nezvyký máj s minimom zrážok v predchádzajúcom období, keď celkovo takmer na celom Slovensku bolo veľmi sucho, viď shmu.sk/sk/?page=2049&id…. A keďže málo pršalo, tak sa to prejavilo aj na prameňoch, kde boli minimá až úplne sucho.

Jjano

Ja sa nenaháňam po Nízkych Tatroch a ak tak idem vypadnúť ...

Inak, keby autorka vedela, že spali uprostred medvedej oblasti ... :-)

Knor

Vsak preto tvrdim, ze je diskriminacny :-). Nemam problem s tym, ze je to urcene mladym ludom, to som aj ja. No pisat tam vek ... (Poznam 20-rocnych ludi, co su psychicky starci, a na druhej strane aj 60-rocnych mladikov.)
Ale tak ci tak, to bola iba poznamka na ozivenie diskusie :-). Je tu akosi mrtvo. Vsetci sa nahanaju po Nizkych Tatroch. Asi by som mal tiez kamsi vypadnut.

Peter61

kurnik , Martin, keby si mal aspon tu 9.triedu ZDŠ absolvovanu, tak by si čýtal:
"Medzinárodná cena vojvodu z Edinburghu je vzdelávací program, ktorý mladým ľudom od 14 až 24 rokov"
Co si pravnik, ze sa chces rozdelit na troch ???

Knor

Jak preexpirovany. Som mlady 50-tnik. Cely zivot mam pred sebou :-). (Prave som pozeral dokument o Route 66 s mnozstvom "mladeze" na motorkach.)
Inak musim povedat, ze trasa bola vybrana na tento typ turistiky velmi dobre. Skoda ze nie je viac obrazkov.

Peter61
martin, ako potencialny ucastnik si uz bylku "preexpirovany" dofe.sk/…/co-mozete-podporit druha vec : svojim tempom by si to dal za den, takze ked bude "expedicia" DofE pripravou na casting do SAS, mozes im ist za mentora -)
MisoB

Časom zistíte, že tie tipy a triky sú úplná samozrejmosť :)
K vode: to ste mali zakázané aj vypýtať si vodu od ľudí v obciach, na lazoch a pod.?

Knor

Pekna vandrovka. Aj som si pozrel cosi o tom programe, je vsak diskriminacny. Ako ucastnik sa don zapojit nemozem :-?. A to podmienku nepouzivat moderne technologie (zjavne sa mysli mobil) splnam v podstate celozivotne :-D .

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma