Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Prechod turistických magistrál na Slovensku 2.

Vrana

Uz som to pisal vo vlakne k mape ...

Cez leto som presiel vychodnu cast E3 ale opacnym smerom. Velku dilemu som mal so schadzanim dole do Herlian, kedze som nemal v plane opustit hreben Slanskych vrchov.

Dilema sa vyriesila priamo v terene. Ziadny turisticky smerovnik (sedlo Mosnik, Herlianske sedlo, Vyznik) explicitne nesmeroval trase E3 dole do Herlian. Takze som si poteseny presiel hreben Slanskych vrchov :)

foto z Vyznika

Pavol "Chodec" Horvath

To nie je len o vode a dobrom spacaku. Ja vravim: chod!
Ked chces zacni novu diskusiu na tuto kde budes zasypany radami.

Pekm

Ahojte,
spekulujem na zaklade myslienky pana Chodca tuto z vedlajsieho prispevku o prechode SNP v zime, ze ci sa da tato Zahoracka magistrala prejst v zime bez vacsich skusenosti zo zimnej turistiky. Teda zatial som zimnu turistiku mal vzdy len jednodnove tury do max 30 km v Malych Karpatoch. Kedze by som Zahoracku magistralu chcel dat este do konca roka a nestihnem to skor ako od polovice novembra uvazujem, ze by som to skusil v zime. Podmienky su neni vysokohorske tak ma to laka skusit prvu viacdnovu turistiku v zime. Ked si dam pozor na vodu a dobry spacak tak by sa to malo dat aj v decembri nie? Teda ak nebudu stvormetrove kopy snehu :-)

Knor

Perfektne obrazky. Mimoriadne pestre, pacia sa mi.
Ale neda mi. Uz ked E3, tak preco iba jej slovensku cast?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum