Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Prechod turistických magistrál na Slovensku 3.

Diskusná téma K článku: Prechod turistických magistrál na Slovensku 3.

Od roku 2011 sa každý rok v septembri koná diaľkový pochod z Handlovej do Nitry po hrebeni Vtáčnika a Tribeča. Väčšinu trasy má spoločnú s Ponitrianskou magistrálou. Trasu sme prešli v smere od Nitry za tri dni, s výhovorkou, že veď v noci sa zle fotí. Hrebeň Veľkej Fatry pripomína písmeno Y, turisticky frekventovaná je najmä južná časť od Krížnej po Ploskú a tiež východný „ružomberský“ hrebeň. Veľkofatranská magistrála však vedie západným „ľubochnianskym“ hrebeňom. Rudná magistrála nás previedla cez pohoria Slovenského stredohoria (Pohronský Inovec, Štiavnické vrchy, Javorie, Ostrôžky a Poľana) a Slovenského rudohoria (Veporské vrchy, Muránska planina a Stolické vrchy).

Knor

Ked si to teraz pozeram, vidim, ktore casti z tych magistral mi chybaju. Tie rovinate v podhoriach ma netrapia, no akosi som pocas dvoch vacsich vandroviek cez Vtacnik minul Klastornu skalu, a tiez som este nebol na Kope.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma